sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Inspiraatio NYT 1505

Monenmoista innostuksen kohdetta viime aikoina. Tässä pieni otanta. Iittalan Kastehelmi sarjaan tulee uusia osia: purnukoita ja laseja. Muuten Iittalan kesän 2015 lahjakirja on ilmestynyt.Sagaformilta on tullut kiva Ann-Carin Wiktorsson suunnittelema Green sarja, jossa on himoitsemani suihkupullo kasveille.Viikonloppuna oli Ravintolapäivä ja suunnistimme Oulun Pikisaareen nauttimaan pitaleipiä ihaniin täydennysrakentamista edustaviin kortteleihin. Jonot olivat sen verran lannistavat, että tällä kertaa nautittiin pelkästään paikan tunnelmasta. Huomasin juuri että korttelissa olisi paritalon puolikas ja toinenkin Huoneistokeskuksella myynnissä. 6 kommenttia:

 1. Nuo Kastehelmen purnukat vaikuttavat sellaisilta, joita voisin hankkia omaankin kotiin. Tiedätkö onko ne valmistettu Suomessa vai "Designed in Finland Made on Thailand"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua viehättää tuo juomalasi, jonka muodossa on jotain samaa kuin vanhoissa Kastehelmi kääntömaljakoissa.
   En tiedä tuotteiden valmistusmaata, mutta Iittalan sivuilta: "Iittalan lasitehdas on värillisen lasin tuotantoon erikoistunut piensarjavalmistaja. Siellä valmistetaan käsityönä esimerkiksi kaikki Aalto-maljakot ja taidelasi kuten Birds by Toikka -linnut ja Claritas-kokoelma, sekä muun muassa Tapio-lasit. Koneellisesti tehtaalla tuotetaan esim. Kartio- ja Aino Aalto -lasit, Kivi- kynttilälyhdyt, Mariskoolit, Vitriini-sarjan lasiosat sekä suurin osa Kastehelmi-sarjan tuotteista."

   Poista
 2. Voi kun ihana tuo Kastehelmen purkki! Milloinhan nämä tulee myyntiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehdistötiedote tuli huhtikuussa, mutta kesäkuvastossa ei vielä ole, joten syksyllä varmaan.

   Poista
 3. Iittala outletissa oli jo noita purkkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betsy, Kastehelmi uutuuksia on siis ilmeisesti jo Iittala Outletissä.
   Pitääkin muistaa katsastaa nuo livenä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.