tiistai 18. marraskuuta 2014

MOMO kodin ideakirja

Tiedättehän ihanan Katja Lindroosin kirjan MOMO koti elementissään. Nyt tähän kirjaan on saatavana työkirja MOMO kodin ideakirja. Kirja on lähes pakollinen ostos momokodissa asuvalle, mutta minunkin piti tämä hankkia, koska aihe kiinnostaa. Kirjassa on muuten ihania postikortteja Riikka Katinkosken ja Niclas Wariuksen upeista kotikuvista. 

Jos aihe on ajankohtainen ja kiinnostaa, kannattaa hankkia myös naapurimaan opus Dags att renovera: vara rätt om detaljerna. Momokirjoja voi tilata MOMO internet-sivujen kautta, sieltä myös fb-sivuille ja Modest&Modern Pinterest boordeille. Tässä taisi muuten tulla ensimmäinen joululahjavinkki.
4 kommenttia:

 1. Ideakirja on ehdottomasti joululoman hankintalistalla ja tuo ruotsalainenkin vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Dags att renovera tulee vastaa, osta, se on hyvä.
   Olisi kyllä ihana, jos MOMO kirjan kortteja saisi ostaa ihan vain kortteinakin.

   Poista
 2. Tämä on hyödyllista ja tarpeellista informaatiota remontoijille. Ei tarvitse mennä paljon blogistaniaa kauemmas, kun tajuaa, miten 60-70-lukujen asuntoja modernoisidaan tuhoamalla ja jopa raiskaamalla se, mikä alkuperäisessä on arvokasta tajuamatta alkuperäisiä arvoja. Nyt tuli vähän paatosta, pahoittelen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä välillä.
   Kaisa Blomsted puhui jo aikoinaan miten sisustuksia suojellaan suhteettoman vähän.
   Monet ei tunnista luonteenomaisia piirteitä ja enempi innostaa ajan trendit.
   Onneksi tässä retrobuumissa myös tietoisuus kasvaa.
   Toisaalta kodin pitää sopia ja olla hyvä asujalle. Vaikea tasapaino elämän ja museon välillä, mutta parhaimmillaan tästä ristiriidasta kasvaa upean persoonallisa koteja.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.