perjantai 28. marraskuuta 2014

Habitat auki

Habitat avaa kuluttajille ovensa tänään Makkaratalossa, Helsingissä. Verkkosivuilta voi katsoa tuotteita, jos ei vielä pääse paikalle. Verkkosivuja kahlatessa minulle tuli hieman pettynyt olo; 2014 Habitat ei tunnu niin kivalta kuin 90-luvulla, jolloin myymälöissä tuli käytyä. Esimerkiksi missä on ihanat lastenhuoneen tuotteet?

No, en vielä naulaa kantaani kiveen ennenkuin vierailen myymälässä. Jään odottamaan blogisiskojeni raportteja paikan päältä. Täältä voi katsoa Kotilon tunnelmat Habitatista. Jotain ihanaa kuitenkin löysin. Katso alta. 

Tänään tapahtuu eduskunnassakin. Vain yksi sana TAHDON. 1. Kura riippuvalaisin paperia 39€.
 2. Mario säilytyslipas 29€.
 3. Cedar lepolesti 17,50€.
 4. Alexis vaaterekki 99€.4 kommenttia:

 1. Vähän pettynyt olin tarjontaan ja ärsyynnyin liiaksi jotain toista tuttua tuotetta muistuttavasta. Minäkin muista 90-luvun alussa kolunneeni Pariisin Habitat:ssa silmät kiiluen. Nyt ei kiilunut eikä tarvinnut ostaa mitään. Sen sijaan Friz Hansenissa olen käynyt "syysterapiassa" jo useita kertoja ja ostellutkin jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta huolimatta tahtoo tuon kahlata läpi ja kyllä innolla odotan myös puutarhaosaston tarjontaa ensi keväänä. Friz Hansen ja Vitra pitää tarkistaa myös seuraavalla pääkaupunki reissulla.

   Poista
 2. Mulla taitaakin mennä koko joululoma uusia liikkeitä kierrellessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Niitä on tosiaan tänä syksynä tullut.
   Muista varata aikaa myös museokierrokselle.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.