maanantai 20. lokakuuta 2014

Yksi kuva Marimekolta

Kävin Marimekossa ja astioiden joukossa oli minulta aivan ohi mennyt uusituttavuus Oiva -purkki. Innostuin tietysti heti ja mietin että kannen reikään voisi laittaa kruunukynttilän. Sitten sain onneksi rajoittimen päälle. Se hullu nainen, joka hoki Marimekossa " ei enää yhtään uutta purkkisarjaa kerättäväksi" olin minä. Kivat värit purkeissa kyllä on.

Innolla odotan tämän viikon Marimekon ystävämyyntiä keskiviikosta sunnuntaihin. Varmaan tulee jotain tilattua verkkokaupasta. Olisipa kiva joskus päästä Herttoniemeen penkomaan YSMY päivänä. Ehkä sitten eläkkeellä.

8 kommenttia:

 1. Minäkin huomasin vasta hiljan nämä kivat kynttiläpurkit. Hillitsin itseni. Voin kertoa, että Herttoniemen YSMY on hikistä hommaa. Tupa on täynnä ja elkeet kuin ennen maailmanloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkeissa on sitä jotain. Ihana kuulla YSMY kokemuksia. Tuon ihmisrunsauden olin haavekuvissani unohtanut.

   Poista
 2. Yritän luopua tavaroista ennemmin kuin hankin uusia ja vähintään yritän uuden tavaran tullessa taloon luopua vähintään yhdestä. Tämä syksynä olen myynyt fb-kirppiksellä neljä paperi(joulu)tähteä johtoineen (aikansa kutakin) ja antanut ilmaiseksi joulukynttelikön (meille vaan ledejä tästä lähtien). On mennyt kulhoa ja lautasta... periaatteessa voisin siis yhden marimekon purkin sallia itselleni... öööh... valkokeltaisen kenties.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukoristeira on minullakin enempi kuin kuin saan esille, mutta ei raski luopua mistään. Pitää käyttää vuorovuosina. Muuten kyllä kierrättäminen on lapsiperheessä lähes pakollista.

   Poista
 3. On kivat purkit, mutta juuri sen näköiset, että noita pitää olla ryhmä eikä vain yksi... Blogissani olisi sulle värihaastetta tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset haasteesta, otetaan vastaan.
   Purkit oli livenä jotenkin ihanat.

   Poista
 4. Ihanat purkit ja hykerryttävä teksti! Mistäköhän minulle löytyisi tuollainen rajoitin????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos onnistun nuo välttämään, voin ruveta vetään Löydä sisäinen rajoittimesi -kursseja.
   Ja kurssi tienesteillä ostaa Marimekon purkkeja ;).

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.