perjantai 3. lokakuuta 2014

Tuhkatörmä

Kotimme lähellä on Tuhkatörmä niminen kapea ja pitkä viherkaista Oulujoen rannalla. Oulun seutu on periaatteessa tasaista maastoa, mutta juuri tällä kohdalla joenranta nousee äkisti ainakin viisi metriä. Kuljemme siellä pyörällä ja kävelen ladaten akkuja maisemissa, jotka muistuttavat Punkaharjua. Ihania nämä kuulaat syyspäivät, kun vedestä noussut usva hälvenee ja aurinko paistaa.
8 kommenttia:

 1. Piti oikein kartasta etsiä, missä tuo paikka sijaitsee. Sitten muistin, että eräs ystäväni asui tuolla yli 10 vuotta sitten. Mietimme hänen talonsa ostamista, mutta hinta on hivenen liian kalllis sen ajan rahassa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella jos oltaisiinkin melkein naapureita ;).
   Tuo maisema on ihana kaikkina vuodenaikoina.

   Poista
 2. Siis missä on näin upea paikka? Kuukkeli ei löytänyt. Veikkaan jotain Maikkulan seutua, mutta missä tarkemmin? Nimim. Tuonne pyöräilemään nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maikkulan kartanon jälkeen kurvaat ihan Oulujoen rantaan. Varo ettet putoa veteen. Pudotus on äkkijyrkkä ja kaiteita ei ole. Muista varoa myös kilpapyöräilijöitä sekä koiria ja ihmisiä ;).

   Poista
 3. Kauniit maisemat! Syksy on parhaimmillaan juuri tuollaisena kuulaana ja aurinkoisena EIKÄ sellaisen kuin esimerkiksi tänään, pimeänä ja sateisena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläisenä päivinä haluaisi vaan painua talviunille.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.