keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kaikenmoista vol.5

Tässä kuvakavalkadi viikonlopulta. Oululainen Yuki Sushin insideout makit on uusin ruokaherkku. Ja sitten ne pakolliset joka bloggarin keväiset tulppaanikuvat. Avocadopastaakin olisi tarkoitus vielä kerran kokeilla, jospa se tällä kertaa hurmaisi, kunhan raaka-aine ensin kypsyy.4 kommenttia:

 1. Luin eka että inside out nakit ja mietin, mitä ihmettä ne nyt on :)
  Avocadopastaa meillä syödään säännöllisesti ja tykkäämme! Tosin lapselle sit aina omat ruuat.
  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Minulla ei ole vielä avocadopasta onnistanut, mutta Meidän safkaa ohjleman innostamana päätin vielä kokeilla. Lapset ei tosiaan siitä chilistä vielä tykkää.

   Poista
 2. Mullakin on kaksi avokadopastakokeilua takana ja vasta toinen vakuutti enemmän, kun avokadot olivat todella pehmeitä. Chiliä käytin aika niukasti, jotta lapsetkin söisivät (tosin toinen ei tykkää avokadosta ollenkaan, joten ei suostunut kuin vähän maistamaan...) ja muutenkin taisin vähän muunnella reseptiä, kuten on usein tapana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kokeilin nyt toisen kerran ja tosiaankin avocadojen on oltava hyvin kypsiä jotta ruoka onnistuu. Tällä kertaa ihastuin tähän ruokaan. Valkosipulin, limen ja chilin yhdistelmä avocadon kanssa on ihastuttava. Lapsille en edes tarjonnut. Minulla on myös tapana soveltaa ruokaohjeita sen mukaan mitä kaapista löytyy.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.