sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevättä sisääntuloon

Olen malttamattomana odottanut hetkeä, jolloin on aikaa hieman harjata pihaa ja laittaa kevättä sisääntuloon. Nyt sellainen pieni väli löytyi ja tuntuu melkein yhtä hyvältä kuin se että olen saanut liinavaatekaapin siivottua. Ja tietysti heti iski takatalvi. Onneksi suurin osa asetelmasta on pakkasen ja lumen kestäviä.

Lehtikuusen oksia tupsahti taas tarjolle. Kotimme lähellä on ollut energiapuukasa ja nyt kun se vietiin pois, jäljelle jäi hieman risuja, joiden joukosta pongasin lehtikuusen oksia koristeeksi.


Arabian kukkaruukku/ kirppis
lasipullo/  kirppis
rautapunnukset/ kirppis


6 kommenttia:

 1. Kivan näköistä! Täällä mennään vielä kulahtaneilla calluunoilla. Ja ihana toi Arabian ruukkukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taisin olla hieman liian hätäinen ulkokukkien kanssa. Tänne tuli talvi takaisin. Arabian kukkaruukut olisivat varmaan kysyttyjä nykyisinkin, jos niitä valmistettaisiin.

   Poista
 2. Komea tuo kukkaruukku, tuohon malliin harvemmin törmää kirppiksillä! Aina vain niitä matalalautasisia. Leppoisaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arabian ruukku on yksi sellaisesta satsista, jonka pari vuotta sitten ostin kirpputorilta kohtuuhintaan. Pidin niitä silloin hyvänä löytönä ja arvostukseni on vain noussut vuosien myötä.
   Leppoisaa kevään odotusta myös sinulle!

   Poista
 3. Kivat kuvat ja mukavan rosoinen asetelma! Mulla on tuota mallia oleva Arabian kukkaruukku, jonka osat olen ostanut eri kerroilla, ja niissä on melkoinen väriero. Aluslautanen on selkeästi musta ja ruukku ruskeampi. En tiedä, onko tuotannossa ollut erikseen musta ja ruskea vai onko sävyssä vaan ollut valmistuserien välillä eroa. No, en anna värieron kuitenkaan haitata :)

  VastaaPoista
 4. Punnukset on tosiaan niin ruosteessa, että sisälle en ehkä toisi. Joo, ruukun väriä on tosi vaikea määrittää. Se on jotain ruskean ja mustan väliltä valosta riippuen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.