sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pinterest ennätys

Tänä aamuna tuli täyteen 10 000 pinnausta Materiantaju Pinterestissä. Lyhyesti voin todeta - olen koukussa kuviin. Pinterestin puolella minulla on noin 650 seuraajaa, kun bloggerissa vajaa 100. Toisaalta kaveruuksia on syntynyt enempi olla täällä blogipuolella.

Eniten olen pinnannut Garden, Architecture ja Garderobe 4 her kansioihin. 
Paljon on myös kuvia HOME Kitchen, Product I love ja Lamps.
Seuratuimmat kansiot ovat Architecture, Garden, HOME Kitchen ja Garderobe 4 him.
Omat suosikkikansiot tällä hetkellä ovat ART, Lamps ja Jewerly.

Minulle Pinterest on korvannut MyStyle -kansiot, joita ennen tein itse leikkaa-liimaa-askastele -menetelmällä kuvista, joita keräsin lehdistä ja esitteistä tai ne yksityiset kuvakansiot omalle tietokoneelle, joihin talletin inspiraatiokuvia mm. teidän lukijoiden blogeista. Nyt esimerkiksi odotan vesikielellä Habitare messujen kuvia Pinterestin puolelle. 

Bloggauksessa puhutaan nykyisin monikanavaisuudesta. Minulle se tarkoittaa inspiraation hakua Pinterestin puolelta blogiini: usein pinnattu kuva johtaa postukseen blogin puolella. Olisi muuten kiva lukea muidenkin bloggareiden suhteesta Pinterestiin.Tämä oli 10 000. kuva mun Pinterest kansioihin.
Kuvassa Eliel Saarisen ehdotus Australian pääkaupungin kaavaksi.

3 kommenttia:

 1. Mulla on myös siirtynyt inspiroivien kuvien tallennus omalta koneelta Pinterestiin. Paljon kätevämpää, kun ei täyty koneen muisti turhaan :) Onnittelut pyöreiden Pinterest-numeroiden johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten kun pinnasin sen sun kolmijalkakulhon
   sen pinnasi Momokoti ja on nyt colors:brown+white kansiossa.

   Poista
  2. Kiva juttu! Se kulho onkin aika tyylipuhdasta momoa :)

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.