tiistai 28. toukokuuta 2013

Lisää vain hattu osa 2

Tytöt ottivat kesähatut leikkihin ja pinosivat ne pinottujen Aalto jakkaroiden päälle - hauskan näköistä.
6 kommenttia:

 1. Nuo elämää nähneet Aalto jakkarat ovat todella upeat! Toimii mielestäni parhaiten juuri noin, kun niitä (=kolhiintuneita tms) on enemmän kuin yksi. Itselleni olen pohtinut sitä Artekin julistetta, jossa on pinossa kuluneita jakkaroita, kun vaan keksisin sille oikean paikan! Jotenkin tykkään siitä kovasti ja toisi särmää niille muutamalle oikealle jakkaralle, jotka olen hankkinut uutena, koska en osaa korjata tai entisöidä niin sit yhtään.

  Hatutkin ovat kivoja, pitäisikin joku aurinkosuoja päähän hankkia, josko oikein jonkun hatun tänä kesänä, edellisestä onkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Artekin juliste on hieno.

   Kiitos Pauliinalotta hienoista kommenteista.
   Yritin nimimerkkisi kautta blogiisi, mutta siinä näkyi vain seuraamasi blogit. Vai onko niistä joku sinun? Jos sinulla on blogi, kävisin mielelläni vastavierailulla.

   Poista
  2. Minulla ei ole blogia, seurailen vain joitain ja vielä harvempiin kommentoin. :)

   Olen joskus miettinyt blogin perustamista, mutta en ole (ainakaan vielä) löytänyt sitä juttua, joka olisi blogin kantava idea ja jota kovin moni muu ei olisi jo tehnyt paremmin. Lisäksi en osaa yhtään (siis oikeasti yhtään) kuvata ja en halua tehdä puolivillaisesti sinnepäin. Suomessa on nykyään niin monta tasokasta blogia, joten rima on korkealla. Mutta eihän sitä tiedä, että josko joku päivä vielä yllätän itsenikin.

   Poista
  3. Taso on todella noussut viime aikoina, mutta jos löytää sen oman jutun, aina mahtuu sekaan. Valokuvausta oppii kuvaamalla ja kurssejakin on. Tietysti hyvä kamera+objekti on tärkeä. Itselläkin on hankintalistalla tai siis toivellistalla.

   Poista
 2. Kaunista, hatut sopivat jakkaroidenn päälle kuin nakutettu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.