sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuivin suin

lähes on tullut viime vuodet oltua kahden pikkutytön äitinä. Nyt intoiduin ostamaan Lorinaa ja Onnellista Jussia kesäkauden alun kunniaksi. Muuten nykyisin näyttää juomalla kuin juomalla olevan omat fb-sivut.

Lorina on perinteinen ranskalainen hiilihapotettu raikas juoma aikuiseen makuun. Tämä vuodesta 1895 lähtien valmistettu juoma on mainio alkoholiton vaihtoehto niin juhliin kuin kesäpäivän ratoksi. Pullo ja etiketti ovat tosi hienot; juoman väri ihastuttava, samoin kuin maku.

Hartwallin Happy Joe lähti ostoskoriin pullon ja etiketin perusteella. Maku oli mielestäni kuin olisi siideritynnereiden pesuvettä pullotettu, mutta minä en ole mikään asiantuntija kuten yllä paljastin. Perinteisen kruunukorkin alta paljastui mietelause ja tälläisistä jutuista pidän. Skål!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ne on Iittalan Kartio -sarjan sellainen erikoispainos, jossa oli 6 erisävyistä lasia. Munkin mielestä lasien sävyt on upeat.

   Poista
 2. Utelias tiedustelee, mistä ostit Lorinaa? En ole missään törmnännyt moiseen. Koska en käytä alkoholia halausin juoda jotain hyvää ja kaunista, kun muut imee esim. kuplivaa juomaa. Sitä tosin otan joskus yhden lasin, poikkeuksellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tavallisesta K-citymarketista ostin Lorinaa (naurattaa tuo juoman ranskalainen nimi).
   Minäkin törmäsin ekakertaa, liekö valmistujaisjuhlia silmällä pitäen otettu valikoimiin. Ostan muuten toisenkin pullon, jos vastaan tulee.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.