tiistai 26. helmikuuta 2013

Hyllykössä 1302

Helmikuussa hyllykköön on ilmestynyt uusin turkoosi Aalto -vaasi kavereineen sekä Arabian lumiukko ja -akka. Muuten 100 000 kävijän raja on mennyt rikki tänään. Kiitos ja kumarrus.

12 kommenttia:

 1. Aallon maljakot ovat kyllä kauniita ja tuo turkoosi on ihanan raikas väri. Hauskoja nuo lumiukko ja -akka:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi Aalto vaasi vei sydämmeni, jouduin palamaan seuraavana päivänä takas Stokkalle hakemaan sen kotiin. Onneksi se oli hyvässä alessa.
   Lumiukko ja -akka on tietysti alesta hankittu ja myös pienet tyttäreni pitävät niistä kovasti.

   Poista
 2. Aah, taas tämä hyllykkö. On se hieno! Kaunis asetelma myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Nyt saan aarteita esille.
   Kuvieni laatu on kyllä luokaton.
   Uusi kamera on hankintalistalla (vai oliko se toivelistalla ;))

   Poista
 3. Värisilmäsi on kyllä loistava! Tykkään tuosta ideasta, että pienempi värillinen Aalto-maljakko isomman sisällä, näyttää kivalta. Hiljattain jossain sisustuslehdessä (Avotakka, Koti ja Keittiö tai Deko, en nyt vaan muista mikä noista) oli mahtava kuva, jossa Tynellin eri kokoisia Pala-maljakoita oli pinottu sisäkkäin ja maljakoiden värisävyt olivat vaaleat ja kirkkaat. Toimi todella ja jäi päähän hautumaan, koska eri kokoisia Pala-maljakoita minulla on, pitää vaan kaivaa niitä kaapin kätköistä esille.

  Tuo hylly on kyllä päheä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samainen kuva(Deko 2/2013 s.84) jäi omalle verkkokalvollenikin kummittelemaan ja siitä inspiroituneena laitoin Aallot sisäkkäin.

   Hyllyyn olen tosiaan tyytyväinen. Niin ja kiitos kehuista [punastuu].

   Poista
 4. Mitä tähän voi muuta sanoa kuinettä kaunista :)

  VastaaPoista
 5. Tuo iittalan pikkupurkki kannella on tosi söpö. Hienoja esineitä ja huomaan että sinullakin on näitä Tamaran kääntömaljakoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamara Aladinin Carmenit on nykyisin aika hyvin esillä ja kauniita ne ovatkin. Arabian kaikki purkit on mun makuuni ja sen kyllä huomaa ;).

   Poista
 6. Ai kas, kivaa, löysin maljakolleni nimen täältä! Mulla on ruskeana tuollainen Aladinin maljakko ja piti oikein käydä kääntämässä se, että saa kuin saakin sinne kynttilänkin. :) Hieno kokoelma sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogien lukeminen kannattaa aina ;). Nyt sulla on yksi kynttilänjalka lisää. Kokoelma saa vielä karttua, jos sopuhintaisia vastaan tulee.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.