sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ajatuksia lastenhuoneeseen

Ajattelin esitellä muutama kivoja juttuja lastenhuoneeseen, joihin olen viime aikoina törmännyt. Meillä tyttöjenhuone on vasta mietintämyssyssä ja toimii tätä nykyä leluvarastona.


H&M HOMEn Dino tyynyt 9,95€ on muotoonommeltua kanvaasikangasta. Tässä on kaikki kohdallaan. 


Ikean Sundvik pulpetti 49,95€, saatavana myös harmaaruskeana. Aikas kiva ja kompakti; yhdistelmä työskentelytasoa ja säilytystilaa.


Ferm livingin SS2013 katalogissa on tämä talomainen lastensänky. Tämän tyyppinen hauska ratkaisu on myös esitelty Design Spongen juttusarjassa Sneak Peek: Johanne and Palle Bruun Rasmussen. Katso kuva.


Tämä hauska lastensänkyversio, joka lienee tehty vanhasta sairaalasängystä, löytyi Feestwinkelin sivuilta. Hollantilainen nettikauppa tarjoaa retro ja vintage tyyppisiä juhlatarvikkeita. Huomaa vuoteen ihanat petivaatteet ja vanharoosa väritys.


Kun tytöt kasvaa, tälläiset tikkaat olisivat kivat sisusteena. Näihin voisi ripustaa laukut ja vaatteita, kiipeilyä nämä söötin mintunvihreät tikkaat eivät kestä. Ellos koristetikkaat 35,95€.


4 kommenttia:

 1. Pulpetti on todella onnistunut kaikin puolin. Plussaa säilytystila pienessä kodissa.

  Apua tuo talosänky: ensimmäinen ajatukseni oli, että eikö tuolta tipu alas tuosta vaan? Joku reuna voisi olla hyvä tai sitten hahmotan mittasuhteet kuvasta väärin.

  VastaaPoista
 2. Pulpetissa tosiaan on kivasti klassikko tuotu tähän päivään.

  Olen samaa mieltä kanssasi talosängystä; tuossa kuvassa 60 cm leveä hyllykkö on stailattu lastensängyksi. Siksi laitoinkin kuvalinkin oikealla mittasuhteilla tehtyyn talovuoteeseen Design spongen sivuilla, koska idea talosängystä on minusta hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt katsoin tuon linkin Design spongen sivuilta ja olipa kivasti tosiaan toteutettu ja toiminee sänkynä ilman tippumisen vaaraa. Tuohon on mahdollista yhdistää säilytystä eri tavoin ja se on asia, joka on varmasti monelle lapsiperheelle enemmän kuin tervetullut juttu.

   Poista
  2. Tekisi mieli puusepällä tuollaiset talosängyt meidän tytöille teetättää.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.