lauantai 29. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 kirppislöydöt


Heti aluksi on todettava, että ehkä parempi olisi otsikko "Vuoden 2012 vintage hankinnat". Joka tapauksessa ihania tavaroita olen saalistanut. Sen olen oppinut tänä vuonna että ahkera kirppiksillä kiertely korreloi suoraan löytöihin. Mitähän ihanuuksia kohtaan ensi vuonna kirppiksillä ja vintagemyymälöissä.
  1. Apteekkipullo ja Arabian Kerho kannu ovat olleet erittäin mieluisia ostoksia. Kannu seikkailee aika usein kuvissani. Olen erityisen ihastunut kannun samean vihreään sävyyn, joka haalistuu taitekohdissa. Muodon selkeys miellyttää myös.
  2. Arabian kukkaruukut ovat hankinta, jota en vielä ole osannut hyödyntää. Ehkä koti saa viherkasveja kevään myötä...
  3. Keltainen Valinte Oy:n valaisin on oikeastaan vintageosastoa. Ostin sen täältä olemassa olevan punaisen kaveriksi.
  4. Ruskean sävyissä Arabian leivoslautanen ja hammastikkukuppi sekä Tamara Aladinin Carmen kääntömaljakko. Tarkemmat tiedot näistä ja seuraavista esineistä täältä.
  5. Viidenkymmenen centin tuohikippo on yksi kauneimmista löydöistä. Keltainen sinappiastia on Arabian.
  6. Arabian 24h sarjan expressokupit olivat edulliset, kuten koko sarja yleensä kirppareilla?! Kuvassa myös Kaj Franckin snapsilasit, jotka olen hankkinut jo vuosia sitten.
  7. Toinen vintagehankinta on pikku hyllykkö, joka harmikseni hieman halkesi, kun kiinnitimme sen seinään. Tykkään hyllykön kurveista ja siitä että saan aarteita esille lasten ulottumattomiin.
  8. Kontista ostin tämän pikku astian, joka lienee sushiastiaston osa. Tämä minikaunotar on esillä keittiön työtasolla. Odottanee sormisuolaa.
  9. Vanhat joulukoristeet rulettaa! Tämä tinapainoinen joulukuusen kynttilänpidin on ostettu halvalla Ajaton aika osto- ja myyntiliikkeestä.


11 kommenttia:

  1. Hauskoja nämä sinun listasi ja tämä kirppariosasto -tietysti- erityisesti mun mieleen! Kauniita esineitä olet kyllä löytänyt. Hylly on mun ehdoton suosikki, haluaisin vastaanvan. Meillä on muuten samanlainen Valinten valaisin, harmaa väriltään (vinkki jos jotakuta kiinnostaa: Toppilan kierrätyskeskuksessa oli punainen yksilö myynnissä vielä marraskuussa kun viimeksi kävin).

    VastaaPoista
  2. Listoja oli kiva tehdä.
    Hyllyköstä taisimme käydä juoksukisaa ;).
    Toppilan kierrätyskeskus on muuten muuttanut Värttöön Oulun veden toimistoa vastapäätä. Siellä käy pyöräilyaikaan kätevästi ruokatunnilla (vink-vink).
    Kun ennen joulua siellä kävin Valinten valaisinta en bongannut. Joku rouva löysi ihanan Marimekon Niitty -kankaan 80-luvulta, valitettavasti tuo ruova en ollut minä.

    VastaaPoista
  3. Tarkoitin tätä paikkaa: http://www.pohojolanvaihtokaluste.fi/ . Paikan huonekalut ei niinkään kiinnosta, mutta peränurkan rompeläjästä voi onnella tehdä löytöjä. Oon kuvitellu että tuokin on jossain yhteydessä kierrätyskeskukseen, mutta enpä olekaan varma nyt kun muistutit tuosa Värtöstä (jossa muuten en olekaan käynyt..ääh...tämä tulee blogien lukeminen tulee kalliiksi!)

    VastaaPoista
  4. No niin tulee ;).
    Pittää hetimiten lähteä paikkaamaan aukkoa yleissivistyksessä ja katsastaa paikan tarjonta (joka ei nettisivujen perusteella ollut kummoinen).
    Mutta ihan varmasti tuoltakin voi tehdä löytöjä. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  5. Ihania löytöjä :) Ja kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta Joanna Cirkukseen.

      Poista
  6. Huh, aivan upeita löytöjä olet tehnyt vuoden varrella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tein tämän postauksen, tajusin että on ollut tosiaan hyvä kirppisvuosi.

      Poista
  7. Jos Arabian kukkaruukut eivät pääse teillä käyttöön, tiedän yhden paikan jossa niitä rakastettaisiin kovasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä jo katselen viherkasveja ja kaktuksia sillä silmällä että ne taitaa joutua käyttöön ;).

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.