tiistai 4. joulukuuta 2012

Coronna ja kummajainen

Investoin viikonloppuna sisustukseen: Finlaysonin Coronna tyynynpäällinen alelaarista 8 € ja  ihmeellinen keramiikkaesine kierrätyskeskuksesta 0,40 centtiä.

Aini Vaaran suunnittelema tyynynpäällinen kävi hyvin kaveriksi aiempien Finlaysonin ja Ikean koristetyynyjen kanssa. No, kovin jouluinen väri ei ole, mutta tykkään. Keramiikkaesineen tekijää tai valmistajaa en tiedä, en ole edes varma onko kyseessä malja, nurinpäin oleva kansi vai kello ilman kieltä. Jotain kiehtovaa tuossa pienen jalan varassa taitelevassa maljassa kuitenkin on.
2 kommenttia:

 1. Tuttu tuoli :)
  Tuoreena sinkkuna vuonna 2005 ostin neljä tälläistä tuolia sinkkuboxiini. Ostin ne ystävältäni, joka hankki uuden ryhmän. Noilla onkin sitten istuttu, naurettu, itketty, syöty ja juotu sekä parannettu maailmaa ja mitä vielä! Ne palvelivat välillä mökillä saunamökissä ja sitten taas raxa-aikaan vuokrakämpässämme. Kesällä möin ne fb-kirppiksellä pois, hyvät tuolit joku vielä sai! Tykkään edelleen, että tuoli on kaunis. Ja sanottakoon Ikeasta mitä tahansa, nää kyllä kesti mielettömän hyvin, vaikka ovat tuollaista punosta...
  Kaunis asetelma! Mutta astiasta en osaa kyllä minäkään sanoa, voisi se olla vaikka jonkun kansikin!
  Rapsakkaa itsenäisyyspäivän aattoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, tuo Ikean tuoli. Meille ne hankittiin joskus hurjaan alehintaan varatuoleiksi. Minäkin tykkään tuoleista, vaikka ne onkin sellainen Artek kopio. Meillä on yhdestä tuolista punos hieman rikki ja olen miettinyt miten sen keksisi korjata.
   Mukavaa itsenäisyyspitkääviikonloppua myös sinulle Nipsu :).

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.