lauantai 8. joulukuuta 2012

Sisustuskirja toiveita Joulupukille

Kävin pikaisesti kirjakaupassa katsastamassa sisustus- ja keräilijäkirjoja omaksi lahjatoiveeksi. Seuraavat mielipiteeni perustuvat muutaman sekunnin selailuun. Ne ovat ensivaikutelmia.

 1. Wsoy Keräilijän aarteet -kirjasarja Tuula Salakari ja Jaakko Lukumaa Kupittaan Savi 2011. Tämä koko kirjasarja on mahtava ja tästä aiheesta haluan tietää enemmän. 
 2. Wsoy Muotoilun aarteet Suomalaisia tuoleja Salakari ja Katri Lehtola 2012. Kirja oli hyvin kuvitettu ja aihe kiinnostaa.
 3. Wsoy Muotoilun aarteet Suomalaisia valaisimia Anna-Kaisa Huusko ja Pekka Järveläinen 2012. Kirja vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja hyviä kuvia oli runsaasti. Tämän päivän huiputkin löytyvät kirjasta.
 4. Wsoy Tee inspiroivat asetelmat James Geraldine 2012. Kehuttu kirja, joka oli hienoinen pettymys skaninaavisen modernin ystävälle. Ehkä opit olisi kuitenkin hyödynnettävissä.
 5. Wsoy Sormustin ja sorkkarauta Katja Rinkinen 2012. Parolan asema -blogista ja Vintagen viemää -kirjasta monelle tuttu remontti jatkuu ekologisessa hengessä ja perinteisin materiaalein. Molemmat kiinnostavat kirjat haluan vielä lukea. 
 6. Wsoy Kesäkoteja Sania Hedengren ja Susanna Zacke 2012. Tämä kirja yllätti ihanilla kuvilla. Jos tykkäät Vihreä talo -blogista, niin tässä kirjassa on jotain samaa.
 7. Paumes kirjojen viimeisin Suomiopus Finland Gardens ei minua kyllä vakuuttanut. Pikkusievää pihan koristelua; Peppi Pitkätossu vihersuunnittelijana. Toivottavasti uusien omakotitalojen omistajat matkivat kirjasta vain elämänilon. 
 8. Paumesin Nordic Deco Ideas for Kids' Rooms vaikutti taas taatulta Paumes laadulta. Jos lastenhuoneen sisustus on ajankohtaista, tähän kirjaan kannattaa tutustua.
 9. Paumesin Nordic Deco Ideas oli myös mukava yllätys kuvien osalta. Tähän kirjaan aion palata.
Suosikiksi nousevat 3, 6 ja 9; Lamput, Kesäkodit ja Pohjolan sisustusideat japanilaisin silmin. Joku näistä Pukki, jos kirjan tuot, kiitos.


2 kommenttia:

 1. Toivottavasti pukki muisti sinua jollakin näistä kirjoista! Itselläni on nrot 4 ja 6 mutta kernaasti ottaisin nuo loputkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukki lukee blogeja!!;)
   Sain lahjaksi nro3, joka kertoo upean tarinan suomalaisista designvalaisimista. Voin suositella.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.