torstai 4. lokakuuta 2012

Muumi sesonkituote: Talvimetsä -muki

Joulun 2012 sesonkituote: Muumi Talvimetsä -mukissa rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat talvisessa metsässä – Muumipappa on joulukuusen haussa ja Pikku Myy on kohdannut poron matkustajineen. Ainakin Iittala verkkokaupasta voi ostaa mukin Talvimetsä-kuvioidussa lahjalaatikossa.

Muumi mukien keräilijöille koitti taas iloinen päivä ;). Nämä kausi Muumimukit ovat eniten mieleeni ja erityisesti nämä talviset aiheet. Noita minimukeja harkitsen, koska joulusesonki 2011 setti jo kaapistani löytyy.

4 kommenttia:

 1. Nuo sesonkimukit on kivan näköisiä, mutta jotenkin omalta osaltani aika turhia, sillä sopivat käytössä juuri vaikka talveen. En halua mitään talvituotteita kaapin perukoille lojumaan ja muistuttamaan kylmästä talvesta :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvitus tänä vuonna :) täytyy pyytää muki joululahjaksi, niin kuin aina. Ja kesämukin pyydän aina synttärilahjaksi, kun synttärit on sopivasti toukokuussa.
  Meillä talvimukit eivät joudu kesälläkään kaapinperukoille, vaan ovat käytössä. Joskus mietin niiden siirtämistä kesän ajaksi ylähyllyille, mutta empä ole jaksanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan sattuu sopivasti ;).
   Meilläkin edellisvuoden Muumi muki on aina hyllyssä, mutta ehkä siihen tarttuu helpommin lumiseen aikaan ja kesällä se siirtyy taaemmas hyllyllä kesäisempien mukien tieltä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.