maanantai 17. syyskuuta 2012

Mistä näitä lämpökynttilälyhtyjä tulee?

Tässä astelma lämpökynttilälyhtyjä, jotka olen saanut lahjoina ja lahjuksina. Siis Iittalan Heikki Orvolan Kivi (1988) lyhtyjä ja Alvar Aalto Collectionin kynttilälyhty. Kumpiakaan en kerää, mutta kaappien hyllyille niitä vaan kertyy ja kivolta ne näyttävät syksyn pimenevissä illoissa. 

Kivi lyhdyissä on upeita värejä ja ymmärrän hyvin niiden keräilijöitä. Yksi upeimmista väreistä on vaalea lila. Kannatta hankkia se pian, jos tykkää, nimittäin väri poistuu vuoden lopussa mallistosta.







5 kommenttia:

  1. Helppo lahja tuo tuikku, varsinkin talvisaikaan.
    Mulla on kaapissa paketissaa kaksi punaista Kivi- tuikkua enkä muista yhtään mistä ne on tullut. Iittalan Ballon myin juuri kirpparilla, mutta nämä Kivet sai vielä jäädä. Meillä niille ei käyttöä ole, koska en polta mitään kynttilöitä sisällä.

    VastaaPoista
  2. Just katsoin jostain Mammuttiprosyyristä, että kun ostaa ison purkin Omoa niin saa tuikun kaupantekijäisiksi... Eka ajatus oli: täytyy mennä ostaan Omoo :D
    Mulla on tuikkuja vino pino... En mitenkään keräilemällä keräile, mutta usein ostan kun on tarjouksessa tai muuten vaan sattuu kiva väri kohdalle. Niin joo, häälahjaksi saatiin myös monta.
    Noi aalto -tuikut ei kuulu suosikkeihin vaikka mulla kaksi niitä onkin (lahjaksi saatu).
    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  3. Punaiset Kivi tuikut! Siinäkin on hieno väri ja punainen lasi on aina arvossaan.

    Nipsu: Mun kirkkaan sininen on just sellaisesta tarjouksesta kytkykauppana. Minua hieman häiritsee Aalto tuikun muoto; jotenkin väkisin väännetty, jotta saadaan kannataville tuikkumarkkinoille uusi tuote. Mukavaa päivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  4. Tulin kurkkaamaan blogiisi kommenttisi jälkeen. Näyttää hyvältä! :) Taidan kuulua Kivi-keräilijöihin. Sain valmistujaislahjaksi n. 20 kpl erivärisiä tuikkuja. Jos kaikkia ei halua pitää esillä samalla kertaa, voi niistä tehdä esim. vuodenaikaan sopivia asetelmia. Mielestäni Kivi-tuikut sopivat monenlaiseen tyyliin, ne ovat niin simppeleitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun tulit vastavierailulle.
      20 Kiveä! Melkoisen kokoelman alun sait valmistujaislahjaksi. Tuosta asettelusta olen kanssasi samaa mieltä. Minä muuten löysin kaapin perältä lisää näitä Kiviä, kun etsin kirpparille myymistä. Aika iloinen ylläri.

      Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.