maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kauneuden kaipuu

Tällä hetkellä kodin laittaminen on pysähdyksissä työ- ja perhekiireiden johdosta. Välillä tunnen suurta ahdistusta kaikesta tekemättömistä hommista ja päässä pyörivistä ideoista, joita ei kerta kaikkiaan ole mahdollista juuri nyt toteuttaa. Välillä iskee mieletön kauneuden kaipuu; edes jotain täydellisen kaunista tässä vajaassa ympäristössä. Niinpä lohdutukseksi kauppareissulla lähti mukaan ihana kortti ja pionikimppu, vaikka rahat on vähissä ja puutarhassa on kyllä kukkia.Longing for beauty: stylish card and elegant bouquet of peonies.

5 kommenttia:

 1. Kauniit pionit.Ja sama olo täällä,arjen esteettisyys on välttämätöntä.Olin yhden kesän paperitehtaalla töissä ja voin henkisesti huonosti kun ympärillä oli pelkkiä likaisia koneita,savupiippuja,rasvaa,puupölyisiä vaatteita..Nyt kiristää kun en saa ommeltua ikinä ja olisi monta kangasta odottamassa,vaatteita muokattavina ym.Matot pesemättä,kummitytön nukkekoti maalaamatta..Mukavia hommia joihin ei vaan ole aikaa ja mahdollisuutta.Lapsetkin halua pukea tasan oman makuni mukaisesti ja nyt kotihoidontuella kun ei todellakaan ole varaa ostella mistä haluaisi niin vaihtoehtoina on kirppikset ja itse tekeminen.Kauneuden kaipuuseen auttaa miulla usein jo se että lapset on puettu nätisti vaikka oltais ihan vaan kotona,koti on siisti,keittiössä tuoretta sämpylää ja jos vielä jotain tuoretta on maljakossa niin se riittää.Pinnallista ehkä mutta aika helposti toteutettava hyvänmielen valinta..

  VastaaPoista
 2. Tuo oli hyvä kuvaus: arjen esteettisyys. Juuri sitä pitää olla elämässä!
  Mukavan kuuloisia hommia sinulla on rästissä, mutta pienten lasten kanssa omat ja kivat tekemiset on tosiaan kortilla.
  Meillä leikitään kotitöitä ja onneksi Esikoinen jaksaa ainakin vielä innostua. Vielä kun Kuopuskin suostuisi olemaan hereillä ollessaan muualla kuin äitin sylissä...

  VastaaPoista
 3. Pienet jutut piristävät! Upea pioni ihanassa maljakossa.

  VastaaPoista
 4. Kaunista on minunkin mielestäni! Juuri tuollaiset ihanat, pienet asiat piristävät ja parasta on, kun ne jakaa muidenkin kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Olen saanut ihania kommentteja. Kiitos! Visuaalista nälkää potevia kanssasisaria on onneksi olemassa. Tuntuu kivalta, kun joku ymmärtää.
  Maljakko on kirpparilta:Tamara Aladin Hyasintti. Minulla on myös keltainen versio, joka lienee myös joskus esiintynyt blogissani. Maksoin niistä aivan liikaa. Oulun kirppareilla on todella kova hintataso.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.