maanantai 20. kesäkuuta 2011

Huikea uuden kodin lahja

Ystävättäreni ja hänen keräilijä miehensä tulivat katsomaan remontoitua kotiamme ja he toivat aivan huikean tuparilahjan: Kaj Franckin signeeratun maljakon, joka on muottiin puhallettua kirkasta kirstallia, jossa on soodakuplia. Korkeus on noin 8,5 cm. Maljakko on painava, noin 800 g. Tässä sarjassa on useita eri kokoja ja esinettä on valmistettu Iittalassa vuosina 1948-1954.

Lahja vetää hiljaiseksi. Kaunis kiitos. Lupaamme antaa sille hyvän kodin. Alla kaunokainen kuvattuna yhden lempikukkani, Saksankurjenmiekka (Iris germanica), kanssa.My treasure: Kaj Franck's signed vase, a housewarming gift from good friends.

4 kommenttia:

 1. Hannikainen:

  Hieno maljakko!

  Oletkos koskaan törmännyt tällaiseen blogiin.

  Tekee mieleni kaivaa singeri esiin ja tehdä itse Leksalle vaatteet ;)

  http://terapiahuone.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Maljakko on hieno.
  Blogin nimi on jotenkin tuttu.Nykyisin ompelukoneeni ei tee edes kunnon suoraaommelta. En tiedä onko vika tekijässä vai koneessa, mutta eipä mulla olisi aikaakaan moiseen. Netissä on kyllä tosi inspiroivia käsityöblogeja.

  VastaaPoista
 3. Täydellisen ihana tuparilahja!

  VastaaPoista
 4. Tuparilahja on nostettu vuolikivitakan päälle talteen pikku kätösten ulottumattomiin. Siinä oleva iiris tuoksuu aivan ihanasti ja silmä hakeutuu maljakon kupliin sekä pyöreisiin muotoihin aina ohikulkiessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.