tiistai 3. toukokuuta 2011

Opettavainen tarina

Tilattiin nahkainen Piano 2,5 istuttava sohva + 1,5 istuttava tuoli sekä rahi Finlandia-soffasta viikolla 5. Istuimet luvattiin viikolle 12. Monen kipakan soiton ja uskomattomien meriselitysten jälkeen saimme sohvat viikolla 15. Tosin rahin metallijalat puuttuivat. No, viimeinen asiointi kerta oli asiallinen ja puuttuvat jalat toimitettiin pika-pikaa kotiin. Kaiken kaikkiaan ostokokemuksena karmaiseva. Ole varovainen tehdessäsi kauppoja, älä maksa ainakaan 10% (käsiraha) enempää.

Summa summarum. Meillä on ihana valkoinen nahkasohvaryhmä. Sohva on sopivan kokoinen pikkuruiseen olohuoneeseemme. Tuoli on ehkä hieman liian iso, mutta siinä on hyvä istua lasten kanssa. Rahista on tullut Esikoisen lempipaikka. Sohva on osoittautunut muuten erittäin hyväksi kuvaustaustaksi.Finally a new leather sofa has arrived.

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja...oon käynyt tasaisesti täällä, mutta en ole ehtinyt kommentoida. Ihania kuvia otat. Ja ihania ideoita sun päässä pyörii. Aina. :)

  VastaaPoista
 2. Hannikainen: Valkoinen nahkasohva täälläkin. Uskomattoman käytännöllinen lapsiperheessä. Oikeasti :)

  VastaaPoista
 3. Ja hei... Meillä oli aivan sama tarina sohvan kanssa. Osa jaloista puuttui ja kun Pete tuli kotiin olin kasannut sohvan kätevästi niin, että toinen pää pötkötti rullatun patjan päällä. Ei koskaan muuta kuin minimikäsiraha ennen kuin on soffa liikahtamassa oikeasti johonkin suuntaan!

  VastaaPoista
 4. Ihana kun laitoitte kommentteja. On ollut melko yksinäistä...

  Minäkin olen todennut valkoisen nahkasohvan hyväksi. Oma silmä lepää ja lasten töhryt saa helposti pois.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ostotapahtuma ei ollut miellyttävä, mutta ostos on.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.