lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lukunurkka: sisustuskirjoista yleistä

Kirjahyllymme (noin 8 metriä) on täynnä elokuvia (dvd), musiikkia (cd), historian kirjoja (mieheni harrastus) ja sisustus+arkkitehtuuri+puutarha kirjoja (minun intohimoni). Olen kaavioon hahmotellut millaisia sisustuskirjoja minulla on.


Varsinkin 80- ja 90-luvuilla ostin yleisteoksia ja niistä monet ovat edelleen suosikkejani. Nykyisin tarjolla on paljon lifestyle kirjoja ja myös niistä pidän. "Tee se itse" kirjat eivät ole koskaan olleet erityisiä suosikkejani, mutta olen hankkinut betonintyöstökirjoja askartelukärpäsen puremaa odotellessa. Yhteen teemaan keskittyviä inspiraatiokirjoja ei ole markkinoilla kovin paljoa, mutta muutamia on lempikirjojen joukossa.

Paljon on tarjolla myös tyyligurujen sisustuskirjoja esimerkiksi Kelly Hoppen home tai Inspiration Tricia Guild. Tämän tyyppiset kirjat herättävät minussa ristiriitaisia ajatuksia. Henkilökultin sijaan olen kiinnostunut sisällöstä.

My bookshelves are full of DVDs, CDs, the history books (my husband's hobby), and interior design + architecture + garden books (my passion).

In 80's and 90's, I bought a basic decor books and many of them are still my favorites. Today, there are plenty of lifestyle books, I like also them. "Do it yourself" books have never been a my favorite. Books focusing on one theme and be same time of inspirational books among my favorite books too.

There are also a lot of guru's style books such as Kelly Hoppen home or Inspiration Tricia Guild. I like the gurus who don't highlighting themselves, but raise out the good ideas in their books .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.