torstai 18. toukokuuta 2023

Marimekon Outlet ale

Pikaisesti Oulun Ideaparkin Marimekko Outletin alessa ja jotain löysin. Kartutin astiakaappiani hankkimalla kaksoispakkauksen Oiva 2,5 dl kulhoja, joissa korkkikansi. Setin kulhoissa toisessa on Elokuun varjot kuosi ja toisessa taas Siirtolapuutarha kuosi vihreän sävyisenä. Erityisen innostunut olen tuosta Siirtolapuutarha kuosista, tytöt lupasivat käyttää toisen kulhon. 

Minulla on haaveissa pari muutakin Marimekon settiä, joiden osista vain osa kiinnostelee. Esimerkiksi Minimaljakko setistä erityisesti valkoisen yksilön haluaisin kokoelmaani. Samoin munakuppi setistä vain mustan version kelpuutan. Mitenhän muut toimii... ostaa setin ja hankkiutuu eroon niistä osista, jotka ei kiinnosta.

Ostin myös kuvissa vilahtelevan Ihastuttava Iso Suomu huivin, jonka tajusin vasta kotona olevan neliön mallinen. Materiaali on miellyttävän tuntuista lyosellin ja villan sekoitusta. Varmaan keksin jotain käyttöä.
4 kommenttia:

 1. Olen myös himoinnut tuota kannellista Siirtolapuutarha-kuosista kulhoa, mutta se setin toinen osa on mielestäni hirvittävän ruma. En sitten ole ostanut sitä, koska tiedän kuinka vaikeaa itselleni on saada tavaraa myydyksi. Ehkä ihan hyvä niin, astioita riittää kyllä ilman tuotakin. :)

  VastaaPoista
 2. Järjellä ajatellen yhtään uutta astiaa en tarvi, mutta sydän halajaa uusia ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 3. Ihana setti Marimekkoa. Mulla ei ole yhtään MM-astiaa itselläni, suorastaan ihmettelen asiaa, mutta ehkä jossakin kohtaa alan haalia myös sitä. Harvemmin vain kirppiksellä tulee vastaan kohtuullisen hintaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Varo vaan, vielä se sinuunkin tämä hulluus iskee ;) Marimekon Oivia löytää parhaiten nettikirppiksiltä, mutta nyt on alkanut näkymään livenäkin.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.