tiistai 28. helmikuuta 2023

Hetkiä kotona 2302

Vuoden lyhin kuukausi on mennyt ja päivät ovat jo ihanasti valoisempia. Kynttilät lyhdyt voi laittaa taas syksyä odottamaan. Toivottavasti kevättalvi innostaa taas polkukävelyihin. Blogi sai lahjaksi Anne Muhosen Vasta-alkajan viherkasvikirjan ja sisältö on täyttä rautaa, mutta olisin kaivannut hieman enempi panostusta kirjan ulkoasuun.

Pitkästä aikaa kuvasin taas pientä hyllykköä olohuoneessa. Tämä pieni kaluste toimii ikään kuin näyttelyalustana kirpparilöydöille ja rakkaudella tehdyille hankinnoille. Tein myös pienen asetelman Kilta astioilla ja taisin ottaa samalla kantaa tärkeään asiaan. Marketti tulppaanikimppuun oli eksynyt valkoisen tulppaanin muunnos, jossa yksi siveltimen veto punaista. Joko olet maistanut mini sitruunoita? Näitä aion käyttää koristeluun.

Töllölista on aika lyhyt tällä kertaa; YLE Areenasta Aalto-dialogit "eihän tämä ole talo, vaan rakkausruno" lausui arkkitehtuurikriitikko kun Villa Maireaan tutustui. Klassikko elokuvat Rita Hayworth – avain pakoon sekä Forrest Gump on katsottu uusiksi.












2 kommenttia:

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.