sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Marimekko Yön Varjo sisustuskangas Torista

Ostin 2018 Sanna Annukan Marimekolle suunnitteleman Yön Varjo pellavaisen sisutuskankaan, jossa on huolitellut reunat. Kooltaan 140 cm x 220 cm oleva kangas lienee oikeasti tarkoitettu pöytäliinaksi, mutta meillä se meni olohuoneen verhoksi. Harmittavasti vain keskipäivän auringon aikaan se ei riitä ikkunaa täysin peittämään ja sarjamaratoonien katselu häiriintyy pahoin. 

Olen jo jonkin aikaa selannut Toria ja muitakin kierrätyskanavia, löytääkseni tälle ihanuudelle parin. Nyt tärppäsi Tori.fissä ja sain ostettua toivomani parin. Huomasin että löytöni oli ollut ilmeisesti liinavaatekaapissa, koska omani oli aivan toisen sävyinen oltuaan nelisen vuotta ripustettuna auringon paahteessa. Vaan eipä haittaa tuo sävyero, ripustetaan toinenkin ikkunaan aurinkokylpyyn.

Tulokas oli niin upean sävyinen, että sitä piti sovittaa myös pöytäliinaksi ja kuvasin kokeilun myös teidän lukijoiden arvioitavaksi. Aika ihana olisi myös alkuperäisessä tehtävässään.

Yön Varjo pellavainen huoliteltu sisustuskangas | Sanna Annukka Marimekko

Taikamylly sisutustyyny | Sanna Annukka Marimekko

Kanteleen kutsu sisutustyyny | Sanna Annukka Marimekko

Karhuemo sisutustyyny | Aino-Maija Metsola Marimekko
4 kommenttia:

 1. Itselläni on ruokapöytä ollut niin pitkään avoimella paikalla ja olen suosinut tummia pöytäliinoja, että toispuoleisen kuvio ajatteleminen pöytäliinaan tuntuu vaikealle. Lisäksi en tunnistanut kuviota nimestä, joten katsoin ensin, että kuvissa oli kaksi eri pöytäliinaa. :) Mutta sinällään voisi olla hyväkin, että voisi keventää ilmettä johonkin suuntaan. Verhoina tuo kuvio toimii todella kauniisti sekä yksittäin että noin parina. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan suosikki kuvioitani Sanna Annukan tuotannosta.
   Itse en osaa käyttää pöytäliinaa kuin juhlapyhinä.
   Olen aika arka tekstiilien käyttäjä.

   Poista
 2. Kaunis kuosi! En osaa käyttää laisinkaan pöytäliinoja ja verhojakin huonosti. Tuo toimii mielestäni sekä pöydällä että ikkunassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, minustakin kiva molemmissa paikoissa.
   Yllättävän kiva pöytäliinana, voi olla että nappaan siihen hommaan juhlapyhänä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.