torstai 6. tammikuuta 2022

Värit 2022

Täällä pähkäillään pitäisikö maalata seinät vai pysyä klassisessa valkoisessa. Onko värit jo kohta passé ja valkoisen paluu ovella. Kyllästynkö värillisiin seiniin, onko ne rauhattomat? 

Pantonen vuoden 2022 väri on Very Peri. Erilaisia lilan sävyjä näkyykin nyt paljon vaatteissa ja sisustuksessa. Kivoja, mutta aristelen itse käyttää. Bo Living -lehdessä on osuvasti kuvattu tämän hetken asumisen trendejä ja värejä. Lue lisää ja lataa julkaisu täältä.  Tikkurilan vuoden 2022 väri on L478 Tuulihaukka. Minua puhuttelee enempi Color Now 2022 -värikokoelman muut sävyt.

Jotyn Lady sävyt ja inspiraatiokuvat vuodelle 2022 hurmaavat kuten aina. Duluxin Restore väripaletin tummat sävyt ovat ne joka kiinnostaa eniten juuri nyt. 


2 kommenttia:

 1. Suurin osa näistä trendiväreistä on niin tummia ja vahvoja, että normaalissa kodissa ne eivät toimi seinäpinnoissa vaan lähinnä vaikkapa ovenpielien sävyinä. Vaikka erityisesti ruotsalaisissa sisustuslehdissä sävykkäät seinät näyttävät kivalta, ne kodit näyttävät myös hyvin hämäriltä valoisuudeltaan jopa niissä lehteen vahvasti käsitellyissä kuvissa. Ja inspiraatiokuvissakin on keinotekoisesti luotua valoisuutta, jos kuvauksia ei ole sen lisäksi tehty tilassa, jossa on valtavan isot teollisuushalli-ikkunat. Ainakin itseäni ahdistaa ajatus kodin hämäryydestä, joten olen tyytynyt vain ihailemaan värejä lehtikuvissa. Mutta tuota Tikkurilan värikarttaa pitää tutkia tarkemmin, kollaasissasi oli kiva harmaa sävy, jota voisi tarjota teinille, joka on toivonut nimenomaan harmaata seinää ja haluaa huoneensa uudelleenmaalauksen synttärilahjaksi. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse miellän tummat sävyt pesämäisen kodikkaaksi,
   mutta viime vuosina näköni on sen verran huonontunut etten varmaan näkisi siellä mitään.
   Mikä ihana syy nukkua koko päivä :)
   Meillä on myös lastenhuoneista kantautunut toiveita värillisistä seinistä ja on "mietintämyssyssä".

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.