sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Kauppakassissa 2106

Pieni koonta ajankohtaisista ruokaostoksista näin kesäaikaan. Valma-kaupat ovat taas avautuneet koronan hellittämisen myötä ja mukaan tarttui Valio Jäätelöfabriikin uutuusmaku valkosuklaa mansikka. Purkissa on valkosuklaan makuista jäätelöä, mansikkakastiketta ja valkosuklaalastuja. Hyvältä maistui. Valion vanilijakreemi oli tullut aviomieheni mukana kauppamatkalta ja hetken piti miettiä mitä siitä laitettaisiin. Meillä meni kesän ensimmäisen mansikkakakun täytteeksi. Ehkä vähän liian makea... Sitten laiskoille Amerikandipin ystäville hyviä uutisia: nyt sitä saa valmiina sekoituksena. Itetehty on meillä ollut pitkään suosikkimaku ja sellaisena säilyy. Valmis on voimakkaanmakuinen ja hyvä, mutta maku on erilainen kuin itsetehdyssä.

Iloinen yllätys karkkihyllyssä, kun löysin KingKong lakritsikarkkeja pussillisen. Tämä on hyvä uutinen, jos suhtautuu karsastaen irtokarkkihyllyihin. Halvan nettikaupassa saatavana myös 2,2 kg laatikossa. Laitan harkintaan. Fazerin Ässämix Jaffa-keksit on tyttöjen suosikki tällä hetkellä. Aikuisille maistuu myös mustaherukan makuiset keksit. Lopuksi laihdutusvinkki: jätä kaksi edellistä kauppaan, käy kaupassa jalan tai pyörällä ja nauti makean nälkään Jenkki Sweet Liquorice ksylitolipurukumia. Paras maku mielestäni tällä hetkellä. 

Televisiossa on alkanut pyöriä Suomalainen menestysresepti 2021 ja pakastealtasiin on ilmestynyt viime vuoden voittaja Rostis. Tämä on mukava suolainen välipala. Kesällä pitää muistaa nesteytys. Pelkkä vesi voi olla riittämätön hellejaksoilla. Erilaiset maku- ja suolalla maustetut vedet ovat kelpo juomia. Hartwallin Vichy Double Salted juomatölkin graafinenilme miellyttää myös. 

Maukasta kesää kaikille ja nauttikaa runsaasti tuoreista kotimaisista hevituotteista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.