keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Hetkiä kotona 2103

Maaliskuu taputeltu ja pääsiäinen ovella. Täällä on koemaistettu keväiset minibebeleivokset. Tulppaaneja ja hedelmiä ostettu kevään merkiksi. Tiger storesta löytyi ylisöpöt pinkit kukkakipot soijalle sushihetkiin. Lumet sulaa nyt vauhdilla, ja polkukävely on taiteilua lätäköiden ja upottavan hangen keskellä. Kevätaurinko on raaka ja paljastaa pimeän ajan huonot siivoukset. Sohvalle vaihdettu hieman keväisempiä sisutustyynyjä. 


Töllölistalla on ollut Viasat Film Premierestä katsottu Kenneth Branagh Shakespearen viimeisistä vuosista kertova elokuva ALL IS TRUE (2018) sekä YLE 1/ Areena alkanut sarja Äidin uusi mies, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

7 kommenttia:

 1. No nyt on kyllä nätit sushikipot! (Sushi onkin IHANAA!!) Ja kaunista muutenkin. Kivan näköinen kuviollinen rullaverho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on nätit ja varsinkin kasvissushit maistuu.
   Itse ei enää edes tajua että rullaverhossa on kuvio,
   nämä Ikean hankinnat ovat hyvin palvelleet.

   Poista
 2. Tulppaanit tuovat mukavasti keväisyyttä, vaikka teillä näyttää olevan vielä paljon lunta ulkona. Meillä on piha jo paljaana ja krookukset puskevat kukkapenkeistä ylös. Odotan jo kovasti pihakukkia. Sisällä on niin lämmintä, että kukat nuupahtavat nopeasti. Ja tosiaan söpöt kulhot soijalle. Meillä on Teeman kahvikupin aluslautaset toimineet soijalle tosi hyvin. Onneksi, muuten voisi tulla houkutus ostaa tällaiset. ;) Hyvää pääsiäistä. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vasta lumia sulatellaan.
   Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 3. Onpa todella söpöt vaaleanpunaiset pikkukupit <3 Kauniita yksityiskohtia kuvat muutenkin pullollaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.