lauantai 10. lokakuuta 2020

Inspiraatio NYT 2010

 


kuukauden kuosi-ihastus | Marimekko Aino-Maija Metsolan Louhi
kuukauden lasiesine | Marimekko Carina Seth-Andersson Fyr-kynttilänjalka
kuukauden uudelleen tuotantoon otettu kaluste | Artek Ilmari Tapiovaara 1958 Aslak-tuoli
kuukauden hyväteko | Arabia Roosanauha 2020 Esteri Tomulan Esteri-muki  purppuran sävyssä

4 kommenttia:

 1. Tuosta Louhi-kankaasta saisi kyllä upean pöytäliinan joulun ajan juhlavampiin kattauksiin. Vaikka en siis kyllä tarvitsisi yhtään uutta "joulupöytäliinaa", niin tuo alkoi huokuttaa kovasti. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen katsellut sisustustyynyä tuosta kuosista sillä silmällä.

   Poista
 2. Vähän myöhässä tähän kommentoin, mutta teenpä sen silti :)

  Tuo Marimekon kynttilälyhty on muotoilultaan (myös meripihka-väri) velkaa aika reippaasti Riihimäen Lasin esim. Tamara Aladinin monellekin tuotteelle ja myös Heikki Orvolan Tuikku-lyhdylle, jollaisen sinullakin muistan täällä sinulla nähneeni.

  Eipä siinä mitään pahaa ole, kaikkihan on jo keksitty moneen kertaan. Tämä otti simääni heti kun tuon lyhdyn näin.

  En myöskään ole innosta piukeana MM:n uusista kynttilänjalka/-maljakoista. En vaan käsitä. Jotenkin ihan väärin jotain mitä en osaa pukea sanoiksi, jotain puuttuu ja jotenkin "huitaistun" näköisesti mutoiltuja. Mutta makuasioitahan nämä.

  Marimekon aiemmat isot ja pienet maljakot ovat minusta olleet onnistuneempia. Toki pienikokoisia esineitä on helpompi myydä enemmän volyyminä kuin kalliimpia isoja, kai.

  Tällainen vuodatus. Mukavaa kun jaksat blogata. Odottelen blogien renessanssia, itse ainakin kaipaan pidempää tekstiä sellaista vuorovaikutusta kuin parhaimmillaan blogeilla oli.


  Tuulisin terkuin Paula Turusta

  VastaaPoista
 3. Tuohon Marimekon Fyr-kynttilänjalkaan ihastuin, kun näin jonkun some-tilistä. Sitten tajusin saman kuin sinä, minullahan on sen "esi-isä" Orvolan Tuikku. Minulla on samansuuntaiset aatokset muista Marimekon kynttilänjalka uutuuksista. Toisaalta ihan kiva ettei kaikkiin uutuuksiin innostu, tilat ja rahat ei anna periksi.

  Minulle blogi toimii kodin päiväkirjana ja kiva huomata että joku jaksaa vielä lukea ja kommentoida. Blogien renesanssia odotellessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.