sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Lola lamppu ja syysistutukset

Olen tänä vuonna tehnyt muutaman tosi hyvän ostoksen fb-kirpputoreilta. Aika usein nämä tuotteet ovat olleet ei niinkäään vintage-löytöjä, vaan enempi reloved tai 2ndround tuotteita. Tuotteita, jotka ovat lähes uusia, mutta syystä tai toisesta niiden ensimmäinen omistaja on laittanut ne kiertoon.

Nyt bongasin fb:n Markeplace osastolta Bauhausin myymän Lola valaisimen, jonka suojausluokka on IP65. Valaisimen muoto on tattimainen. Se valaisee kuten Aarnion Tuplakupla sekä jalkaosastaan että valaisinosastaan. Valo on häikäisevän kaunis, mieheni uskoo että naapurit joutuvat hankkimaan pimennysverhot uuden ulkovalomme takia. Ainakin on kiva tulla pimeän aikaan kotiin, kun on joku valo vastaanottamassa.

Laitoin samalla myös syysistutukset etuovelle; valkokartiokuusi, calluna Skyline ja variksenmarja. Vielä kääpiösamettikukkakin jaksaa kukkia. Ihan mukavannäköinen etuovi ottaa nyt syksyn vastaan.


2 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis ryhmä tuosta tuolista, valaisimesta ja kasveista tuli. Ja tuo lamppu on todella hauska. Kun illat vielä pimenevät, niin on vain hyvä, jos siitä saa kunnolla valoa ovelle. -q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, istuu omaankin silmään hyvin.
   Mukava kun on jotain kaunista vastaanottamassa kotiin tullessa.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.