perjantai 14. elokuuta 2020

Philippe Starckin Toy tuolit

Olipa kerran kesäloma ja aikaa seurata päivittäin tiivisti Tori.fi tarjontaa. En edes tiennyt että meiltä puuttuivat puutarhatuolit, kun olin jo löytänyt sellaiset. Ja mikä parasta älyttömän halvalla. Sekin oli kiva, ettei tarvinut päättää otanko mustat vai valkoiset. Nyt on molempia.

Olipa kerran maailmankuulu suunnittelija Philippe Starck, joka vuonna 1999 loi Driadelle muovisen Toy -puutarhatuolin. Tämä designtuoli oli älyttömän suosittu, kunnes sama herra suunnitteli vuonna 2011 Kartellille Masters-tuolin. 

Olipa kerran unelmoija, jonka haave omista Toy-tuoleista on nyt toteutunut. Muuten nerokas tuo reikä, josta sadevesi valuu pois. Kivasti Ikean PS Vågö -tuolit istuvat seuraan. Oli pakko laittaa myös yksi kuva mahtavasti kukoistavista kesäkukistakin.

2 kommenttia:

 1. Onnittelut löydöstäsi. Kylläpä nuo Toyt näyttävät vieläkin hienoilta, olen nimittäin haaveillut samoista tuoleista aikanaan. Ja tuollainen yksinkertainen design vielä korostaa rehevää puutarhaa, oikein viihtyisän näköistä. -q

  ps. Hauska tosiaan tuo kuva, jossa on Ikean tuolit ja Toy vierekkäin. Se osoittaa, kuinka taitavasti Ikeassa "inspiroidutaan" muiden suunnittelijoiden töistä sortumatta suoraan kopiointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, tuo villin puutarhan ja skarpin muovin yhdistelmä on kiva.
   Ikean tuoleissa on myös muuten tuo kätevä vesireikä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.