lauantai 30. toukokuuta 2020

Kauppakassissa 2005

Katsotaan pitkästä aikaa mitä kauppakassista on viime aikoina löytynyt. Nyt ei tule stailattuja kuvia, koska keittiöremppa ja sairaustelu. Kaikesta noista huolimatta ja tietysti vielä korona siihen päälle, on silti syöty hyvin. Ruokauutuuksien kokeilu on muodostunut lähes harrastukseksi.Fazerilta on maisteltu uutuudet Jim-bites ja Kismet remixmaulla. Jimistä puuttui jokin menneiden aikojen ainesosa ja maku ei ollut muistojen veroinen. Kismet remix kutkutti makuhermoja ja tätä on ostettu jo lisää. Vaikka maistelenkin uutuuksia, yleensä pidän perus- ja alkuperäismausta. Tämä Kismet oli mukava poikkeus.

Valion suklaakerma on siis vaahtoutuva suklaanmakuinen kerma. Valiolla on ollut aiemmin ainakin mansikanmakuinen kerma. Ostimme keittiöremontin myötä menetetyn uunin tilalle vohveliraudan.  Tämä uutuus kerma maistui loistavasti itsetehtyjen vohveleiden kanssa.

Juustoportin HYVIN-tuoteperhe on sokeroimaton ja makeutusaineeton. Minä ostin tosin ensimmäiset laktoosittomat jogurtit ihan vain upeiden pakkausten vuoksi. Mukava tuoteperhe, josta myös vadelma-mansikkakeittoa ollaan maisteltu.

Pirkan Tapas rasiat ovat ihastuttavia pikkukippoja, joissa on 11 erilaista pientä tapasherkkua. Minun lähikaupasta löytyi pesto-oliivit, minisalamit sekä makeat chilit ja valkosipulin kynnet. Pitää varmaan maistella kaikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.