sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Maljakossa 2019

Ollaan taas loppuvuodessa ja näin joulukuussa katsotaan hieman kuluneen vuoden juttuja. Ensimmäisenä koonti otsikolla Maljakossa. Tämä sarja on ilmestynyt ensimmäisen kerran blogissa jo vuonna 2013. 

Tänä vuonna monet suosikkikasvit ovat edelleen eksyneet maljakkoon: kaikki vihreän sävyiset, sipulikukat ja omasta puutarhasta poimitut. Maalasin keväällä mustaksi kirpparilta aikoinaan ostetun kannun, joka on mahdollisesti Kupittaan saven tuotantoa. Kannusta tuli omasta mielestä erittäin kiva ja vaikka alunperin olen käyttänyt sitä vain ulkona etuovella, saattaa se nyt esiintyä sisälläkin. Huomaan myös että Kastehelmituikut ovat siirtyneet minimaljakoiksi.

Krysanteemit ovat tehneet uuden tulemisen meidän maljakoihin. Niistä löytyy monia, uusia kivoja lajikkeita, joita tulee ostettua maljakkoon ihasteltavaksi. Tertin kartanosta hankittu sammaltähti etuovella on kyllä aivan suosikki. Valitettavasti olen tänä vuonna onnistunut kuolettamaan monia viherkasvejani ja nyt odottelen jo kevättalven viherkasvien uutta tulemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.