lauantai 21. joulukuuta 2019

Kauppakassissa 1912

Se on vuoden herkuin kuukausi ja kauppalasku sen mittainen. Ruokalahjat on kivoja ja tänä vuonna annan niitä itsekin. Olen jo leiponut englantilaisen hedelmäkakun Lidlistä ostetuista hedelmistä ja nyt jännätään säilyykö kakku jouluun vai siirtyykö se jo aiemmin tuulen suojaan.

Kuvissa todella herkullisia maapähkinöitä kuorissa. Nuo ovat vielä niin valtavan nättejäkin. Ostopaikkana Lidl. Tertin kartanon verkkokaupasta tilasimme työkaverin kanssa alkoholitonta ruusukuohua ja ruusumarmeladia. Tiskirättikin tuli tilattua ja aion toimia nyt näin lomalla runon mukaisesti. Valma-kaupassa kävin hakemassa taas juustoja ja Valion uutuus tuotteen tuplakerman jouluruokien höystämiseksi. Makoisia ruokahetkiä teidän jouluun!

2 kommenttia:

 1. Tuo tiskirätti on kiva ja kuohupullo kaunis. Toivottavasti makukin on hyvä! Ihan samanlainen kermanekka, mutta musta oli lapsuudenkodissani. Mihin lie nyt joutunut. Tykkäisin siitä omassakin kodissani.
  Hyvää joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kermanekka on Kaj Franckin ensimmäinen osa Kilta-sarjaan, tosin minun versioni on uudempaa Teema-sarjaa. Valkoista ja graniitin väristä on edelleen saatavissa.
   Toivon myös sinulle Kristiina hyvää joulunaikaa ja kiitän kaikista ihanista kommenteista vuoden aikana.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.