keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Kauppakassissa 1911

Marraskuu on mennyt hujauksessa ja hyvä niin. Torttu- ja glögikausi on korkattu, mutta kuvia ei ole jakaa. Muutamasta makoisasta uutuudesta on kuvia ja arvioita.

Löysin paikallisesta K-citymarketista herkun, jossa yhdistyvät suolainen ja makea: Fazerin saaristolaisleipä, johon on leivottu mukaan lakritsipatukoita. Nyt leipä hupeni niin nopeasti, etten ehtinyt kokeilla sinihomejuuston kanssa. Tätä ostetaan toistekin.

Oletko jo kokeillut Saiturin lehtipihviä, jos et, laita kokeiluun. Hyvä ohje täältä. Tässä innovaatiossa on jauheliha jalossa muodossa. Kastikkeena oli bearnaisekastike pussista ja se oli niin suuri pettymys, että on ilmeisesti pakko opetella tekemään itse.

Valion Valmakaupasta hain paistovalmiita luumutähtitorttuja sekä marjakeittoja: Valio kaurainen puolukka-vadelmakeitto ja Valio kaurainen ruusunmarja-omenakeitto. Molemmat mehukeitot ovat laktoosittomia sisältäen kauraleseitä, magnesiumia sekä B12- ja C-vitamiinia. Erityisesti puolukka-vadelma maistui kaikille, ehkä siksi että maku muistuttaa lappapuuroa. Hyvä vaihtoehto välipalaksi.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.