tiistai 19. kesäkuuta 2018

Makuuhuoneessa tapahtunutta

Olemme uusineet patjat ja sängyn rungon. Joustinpatjat haettiin Ikeasta ja ne olivat hyvässä alessa, sillä mallisto on uudistumassa. Luonnonlateksinen sijauspatja ostettiin myös. Sängyn rungon suhteen arvottiin Ikean Gjöra ja Jyskin nettimallin Milllinge välillä. Jyskin malliin päädyimme, koska luemme sängyssä ja tässä mallissa on parempi tuki selälle. Onnea on myös mahdollisuus imuroida sängyn alta.

Vuode on ruhtinaallisen leveä 180 cm, joten taulujen sijoittelu täytyy uusia. Pikku hiljaa kroppa alkaa tottua kiinteään patjaan, mutta silmäni eivät totu kulahtaneisiin seinämaaleihin. Tarttis varmaan tehdä jotain. Myös petipellavat kaipaavat uusimista, tuntuu että kaikki pellavat ovat nyt yhtäaikaa menneet hiutipuhki. Yöpöydät saavat myös lähteä vaihtoon ja kunnon valaisimet on hankintalistalla. Kyllä, yksi muutos johtaa toiseen ja nyt makkarissa on vielä paljonkin tehtävää. 


2 kommenttia:

 1. Hyvä sänky onkin kodin tärkeimpiä hankintoja. Mekin vaihdoimme ikivanhan sänkymme ja patjat uusiin kun syksyllä muutimme uuteen kotiin ja täytyy sanoa että nukkumamukavuus on ihan toista entiseen verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja kolmasosa vuorokaudesta siinä vietetään.
   Edelleen pohdimme pitääkö sijauspatja vaihtaa pehmeämpään.

   Hyvää juhannusta Kristiina!

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.