Tässä kuussa on maisteltu uutuuskeksejä, syöty karkkia ja maisteltu marjoja. Jaffan Pihlaja keksit hupenivat hetkessä ja uutuus Daim oli raikas tuttavuus. Metrilaku oli kaunis kuvattava ja muille se maistuikin hyvin.
Marjoja ja hedelmiä on myös popsittu. Ruotsin reissulta tuodut aprikoosit olivat todella hyviä. Pensasmustikkaa menee meidän taloudessa aika paljon maustamattoman jogurtin kanssa ja ihan vaan sellaisenaan. Kohta jo omasta kasvilavasta saa satoa, ainakin raparperi on jo syötävissä. Niin ja käy se myös maljakon täytteeksi.
Tuo vihreä pallomaljakko on kyllä todella kaunis! Onko sen alkuperästä mitään havaintoa?
VastaaPoistaKiitos. Maljakko on ehkä kysytyi esine blogissani :)
PoistaLue lisää siitä täältä
http://materiantaju.blogspot.fi/2017/11/wannabe-kastehelmi-maljakko.html