perjantai 13. huhtikuuta 2018

Vaatteita, leluja ja kirjoja tytöille

Tyttöjen parhaita hankintoja viime ajoilta ovat H&M Michelle Morin herkulliset trikoot, t-paita ja tennarit. Leluissa Little Pet Shop ja Shopkins ovat lasten suosikkeja, äiti taitaa ymmärtää vain LOL-nukkejen päälle - ne ovat tosi söpöjä. Paras ostos on Linda Liukkaan Hello Ruby- koodauksen käsikirjalapsille, joka on ihan must lastenlukulistalla. Kirjalla on omat Hello Ruby-nettisivut, joilla paljon kivaa lisämateriaalia.

Kirjasta sanottua:

"Uteliaisuudella pääsee pitkälle! Suurin osa meistä oppii ja kehittyy olemalla uteliaita, purkamalla ja kokeilemalla asioita, yrittämällä parantaa niitä." Siten koodauskaan ei ole vain tietotaitoa, vaan luomisen väline. Joku toinen rakentaa legoja tai piirtää, kolmas taas koodaa mielikuvituksensa näkyväksi. Linda Liukkaan lapsia ja aikuisiakin inspiroiva esikoiskuvakirja on lastenkirja teknologiasta, tietokoneista ja ohjelmoinnista."

"Ongelmia ratkoessaan Ruby oppii muun muassa esittämään tarkkoja kysymyksiä, jakamaan ison ongelman pienempiin osiin, keskittymään ongelman kannalta olennaisiin asioihin ja antamaan toisille selkeitä tehtäviä." Luetaanko tämä? -lastenkirjablogin arvostelu sai minut hankkimaan kirjat tytöille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.