perjantai 20. huhtikuuta 2018

Rakentajamessut 2018 kolme nostoa

Rakentajamessut 2018 ovat käynnissä Ouluhallissa ja tänä vuonna sisustamista on aiempaa enempi näytillä. Laitan tähän kolme nostoa mielenkiintoisista tuotteista. 

Ensimmäisenä Keittiömaailman osastolta 290 lasiovinen ruokakomero eli skafferi eli pantry. Vihreä talo -blogin Annika kertoili että heidän uuteen kotiinsa on tulossa ruokakomero siskon innoittamana. Maiju Saw -blogin Maijulla kuulemma sellainen jo on uudessa kodissaan. Ennustan että ruokakomero on seuraava keittiötrendi. 

Hauska tuttavuus oli oululaisen yrittäjän Aakkoset Oy, jonka valikoimissa oli neliökortteja ja -kehyksiä. Erityisesti mietelauseet ja metalliset kehykset innostivat. Kannattaa katsoa yrityksen nettikauppa. Messuilla osasto 82  löytyy parvekekilpailun vierestä.

Viimeisenä Jukola Industries Oy, joka valmistaa visuaaliset puutuotteet rakentamiseen. Myös yksilöllistä suunnittelupalvelua ja valmistusta. Upeaa suomalaista puuinnovaatiota! Nettisivuilla upeita toteutuneita kohteita. Osasto 268 on pääovesta tultaessa vasemmalla.
2 kommenttia:

 1. Puusta tehdyt seinät aika erikoisia.Sormipaneelia on jonkin verran näkynyt sisustuksessa,sehän on ollut aikoinaan yleinenki seinissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jukolan tuotteet oli ihan huippuja.
   Itse näen nämä ehkä enempi julkisentilan ratkaisuna,
   mutta esimerkiksi kun noihin paneeleihin ajattelee kahvat, näkee upeita ulko-ovia.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.