sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kurkataan kodinhoitohuoneeseen

Viime aikoina on blogeissa näkynyt kuvia ilman siivousta, järjestelyä ja rajausta.  Meillä elämänmeno näkyy usein vähän liiankin paljon ja blogiin kuvaaminen on itse asiassa kannustin järjestellä ja siistiä kotia. 

Kodinhoitohuoneemme on entinen keittiö ja kalusteet ovat vetimillä ja kalustejaloilla uusittuja vanhoja kaappeja, Ikean edesmennyttä Udden-sarjaa ja keittiökalustetukusta ostettuja vaakasuuntaisia yläkaappeja. Koko tilan seinät on laatoitettu tiililadonnalla isolla valkoisella laatalla ja lattiassa on sama musta 10x10 laatta kuin viereisessä kylpytilassa. Tilassa käsitellään pyykkiä, siellä on vaate- ja liinavaatesäilytys, siivousvälineet sekä osa maljakkokokoelmaani. Tämä tila on yksi suosikkejani kodissamme.

Viikonloppuna tultiin siihen tavara-ahdistuspisteeseen, joka laukaisee maanisen siivouspuuskan. Siivosin ja järjestelin kodinhoitohuoneen tasot sekä kaapin päälliset, jotka ovat pikku hiljaa keränneet tavaraa joulusta lähtien. Kuvat ovat lopputuloksesta. Jotenkin on taas helpompi hengittää ja olla. Tosin puolituntia siivouksestani, tytöt olivat valloittaneet vapautuneen tilan leikkeihinsä :)


4 kommenttia:

 1. Blogeissa kiertää haaste. Juuri näinhän se on että blogia varten tulee laitettua paikat kuntoon. Kuka oikeasti haluaisi katsella sotkuisia koteja blogeissa. Mutta kenenkään koti ei ole aina siisti. Vai onko? Ei meidän ainakaan ole. Kiva kodinhoitohuone, onko tuo ikean sarjaa, nuo vetimet ovat söpöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien voima on niin suuri. Helposti unohtuu että eläminen näkyy kaikissa kodeissa ja bloggarit rajaa ja järjestelee kuvia varten, eikä kaikki ole vimosen päälle täydellistä. Inspiroidun kauniista kuvista kuvasi se sitten elämisen jälkiä tai asetelmallista järjestystä.
   Kodinhoitohuoneen pyöreät vetimet kuuluvat tosiaan Ikea Udden sarjaan. Tämä tuoteen nimi on muuten blogini haetuimpia sanoja kautta aikojen. Ihana sarja, harmi kun Ikea on lopettanut kaikki sarjat, joissa oli vapaasti seisovia keittiö yksiköitä.

   Poista
 2. Sulla on paljon kauniita lasiastioita!Tänään minä siivosin koko iltapäivän,kun en ole ehtinyt luutuamaan.Tyttären huoneen laitoin uuteen järjestykseen huonekalut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen heikkona suomalaiseen lasiin. :)
   Tuo tyttöjen huoneen uudelleen järjestely on meillä vasta edessä päin.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.