perjantai 6. tammikuuta 2017

Värit 2017

Keräilin tähän muutamien maalitalojen värikartastoja vuodelle 2017. Näistä kuvista voi ammentaa väriterapian lisäksi myös sisustusideoita ja trendejä.

Alcro kuvat 1-3: upotetut vetimet maalatussa laatikostossa ja nukenpää kynttilänjalka innostavat, huomaa viininpunaiset wienertuolit ja taulun ripustuskorkeus, valkovihreän retrokeittiön värimaailma muistuttaa Tikkurilan Growth-värikokoelmaa.

Dulux kuvat 4-5: vuoden 2017 väripaletin nimi on Denim Drift. Patinoituneet puupinnat näyttävät hyviltä sinisiä vasten. Tummansävyisen työhuoneen taulujen ripistus kiehtoo.

Farrow & Ball kuvat 6-7: nämä tumman puhuvat kuvat ovat jo viime vuoden syksyltä, mutta kulunut nahkasohva ja paneliseinäinen makuuhuone ovat ajankohtaiset ja upeat edelleen. Vanhat öljyvärityöt ovat hienostunut lisä sisustukseen. 

Tikkurilan Color Now 2017 –värikokoelmat Hazy, Clay ja Growth kuvat 8-12. Näiden värikokoelmien lanseeraus on ollut onnistunutta. Tykkään inspiraatio kokoelmista, tummista sävyistä ja toisaalta raikkaudesta. Olen muuten huomannut että sisustuskuvissa tauluilla on nyt silmät.


5 kommenttia:

 1. Aika värikästä on.Tuo vaaleampi harmaa on samaa kuin meidän tapetit.Jotkut noista tuo mieleen retro värejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastelen noita tummia värejä ja nautin myös väriyhdistelmistä.
   Osaisinko silti asua noin paljon väriä ympärillä.
   Nytkin jo alkaa välillä tökkiä väripilkut joita kotoa löytyy.
   Värit on vaikeita ja samalla upeita.

   Poista
 2. Kiva postaus! Minua inspiroi eniten tuo Tikkurila growth. Satutko muuten tietämään minkä firman nuo seinälle kiinnitettävät kipot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kivat seinäsäilyttimet ovat Normann Copenhagenin malli Pocket,
   tuotetta löytyy ainakin Vepsäläisen valikoimassa.

   http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/pientuotteet/pocket-sailytin

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.