sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tulossa 2017

Hyvää uutta vuotta! Kaikille lienee selvää että tänä vuonna Suomi juhlii 100 vee juhlia ja se näkyy kaikessa ja kaikkialla. Arabian Suomi100 juhlamukeista suosikkini on Esteri Tomulan kuviot Esteri (1973) ja kuvassa oleva Pastoraali (1965). Juhlavuoden mukeja valmistetaan rajoitetusti ja niitä on saatavana vain vuoden 2017 ajan.

Asuntomessut ovat Mikkelissä 14.7.-13.8.2017 teemalla kustannustehokkuus, uusiutuminen ja ihmisen luontosuhde.

Habitare 13.-17.9.2017 messuilla MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017. Kansainvälinen Ystävä valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt sekä pitää keynote-puheenvuoron messuilla.

Iittalan Teema Tiimi sisältää aasialaisen suunnittelija tiimin luomia lisäosia tähän klassiseen astiasarjaan. Hankin ainakin tuon jalallisen kulhon.

IKEA PS 2017 lanseerataan helmikuussa. Ola Wihlborgin suunnitelemat pöytä- ja lattiavalaisin innostavat, vaikka niissä onkin paljon yhtymäkohtia Flosin Taccia-valaisimeen ja Foscarinin Binic-valaisimeen. Myös kolmen setti maljakoita ja paperituotteet kiinnostavat. Kokoelmasta löytyy tällä kertaa kuitenkin melko vähän itseä innostavaa. Höh.

Marimekon Suomi 100-juhlavuoden kuosi on Veljekset, jonka suunnitteli Maija Louekari.

Marimekon sisustus uutuudet kevät-kesä 2017 hurmaavat. Vaikka mitä kivaa tulossa, näitä hankin.

Pantonen vuoden väri 15-0343 TPG Greenery on helposti tykättävä väri.

Tikkurilan vuoden väri on H466 (Angora). Tämä sävy on hieno tausta monelle värille. Onhan Color Now-lehti tilattu ja ammennettu inspiraatiota.

***

MTV3 kanavalla alkaa 9.1.2017 uudet jaksot Suomen kaunein koti 4. tuotantokaudesta. Kiva päästä katsomaan erilaisia koteja, voittaja ei niinkään kiinnosta.

Materian tajussa tulee postauksia 10 jutun tahtiin kuukaudessa. Lisäksi Instagram-tili ja Pinterest päivittyvät aktiivisesti. Ensi vuonna työhuone kaipaa päivitystä ja tytöt ovat kasvaneet ulos nykyisistä sängyistä. Kirppareita kierretään, kauppakassin sisältöä tutkitaan ja kirjoja arvostellaan.

2 kommenttia:

 1. Tikkurilan Angora kolahtaa, mutta tuo Pantonen ei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä jos Pantonen Greeneryn ajattelee väriksi. joka tulee kasvien myötä kotiin.
   Minulle se aukeni siten, maalina en välitä.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.