maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pikkupöytiä terassille

Terassikausi alkaa ja pikku pöytää kaivataan aina. Tässä tämän hetken markkinoiden tarjontaa. Korkeimmat käyvät cafe- tyyppiseksi pöydäksi, matalimmat sivupöydäksi lepotuolin viereen. 1. Kyparn on Johannes Norlanderin Nolalle suunnittelema simppeli kaunotar. Korkeus 74 cm. Huomaa tason alapuolella oleva aurinkolasien lepuuttamislenkki. Tiedustelut Vitreo.
 2. Basket on 52 cm korkea metallipöytä. Väreissä löytyy myös valkoinen, musta ja punainen. Vitreo.
 3. DLM (Don't Leave Me) -pöydän tason korkeus 44 cm. Hinta esimerkiksi Finnish Design Shopissa 159€. Saatavana myös valkoisena, mustana ja keltaisena.
 4. Cane-linen On-the-move-pöytä on 58 cm korkea. Saatavana Stockmannin verkkokaupasta valkoisena, antrasiitin harmaana ja harmaana 271€. Pöytä on voittanut muotoilustaan Interior Innovation Award 2012 –palkinnon.
 5. Jonas Wagelin Berga Formille suunnittelma Mr Gardner on 57 cm korkea. Katso värit ROOM21 -sivuilta. Hinta 146 € + toimituskulut.
 6. Elloksen tarjotinpöytä korkeus 41 cm. Saatavana myös sinisellä ja vihreällä tarjottimella. Hinta 49€.
 7. Läckö metallipöytä on 71 cm korkea, hinta 35€. Ikea. Saatavana myös valkoisena.
 8. Jyskin sarjapöytä Livarno alumiinin ja artwoodin yhdistelmä. Korkeudet 50 cm, 45 cm ja 40 cm. 89,99€.
 9. Romantikolle Decor Stockmannin vaaleanpunainen metallipöytä 73 cm korkeana. 129€, kanta-asiakas tarjouksessa tällä hetkellä 103,20€.Kaikki on kivoja, mutta omat tämän hetken suosikit numero 1 ja kahvalliset nro 3 ja nro 4 sekä Jyskin sarjapöytä.

4 kommenttia:

 1. Jyskin sarjapöytähän on tyylikäs! Ottaisin kyllä noista silti varmaan nelosen, joka on varmaankin kevyt mutta silti tukeva. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskin pöytäsarjassa saa rahoilleen hyvän vastikkeen ja malli on ajaton.
   Mutta tuo On the move tosiaan kiehtoo.
   Täällä saatiin kivasti aurinkoa Vapuksi.

   Poista
 2. Moikka, luen ajoittain blogiasi ja jätin sinulle tunnustuksen, kurkkaappa blogiini http://tutkimusmatkaa.blogspot.fi/ kirjoitukseen nimeltä päivitystä härkätielle ja TUNNUSTUS :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta ja iloista vappua!
   Jätin pienen viestin blogiisi.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.