perjantai 3. elokuuta 2012

Talouteemme hankittiin kaksi Peugeotia

Siis suola- ja pippurimyllyt. Olen jo yli neljäkymmentä ja vasta nyt minulla on oikeat maustemyllyt. Mutta niiden ostaminen oli melkoinen episodi: ensin ostimme ne pikapikaa muiden ostosten lomassa ja vasta kotona huomasin että myllyt ovat eri paria ;(. Pippuria myllyää Fidji ja suolaa valkoinen Tahiti. No ei muuta kuin takaisin kauppaan vaihtamaan, mutta siellä myyjä sanoi ettei ole muita malleja. Myöhemmin viisastuin netistä  että onhan niitä vaikka ei Oulun Stokkalla ollutkaan. No näillä mennään. Onneksi ei kuitenkaan myyty niitä klassisia shakkinappuloita.

Kuvissa on myös mieheni vaatimuksesta hankittu Eva Solon sitruspuserrin. Mieheni harvoin haluaa mitään keittiöön, mutta on sillä hyvä maku. Tämänkin tuotteen ensin tylytin, sillä olen ostajana "yön yli miettijä", sitten totesin että on se yksi markkinoiden kauneimmista.


2 kommenttia:

 1. Kauniita kaikki. Vaihdoitko siis tuon suolan ja pippurin "kansia" vai missä tipahdin kyydistä, että jauhavat toisinpäin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jorisin ulkonäöstä ja kuvani ei nyt oikein tue tarinaani.
   Myllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen ja nupin S/P merkintä kertoo onko kyseessä suola vai pippuri.
   Halusin lisäksi ulkokuoren kertovan sisällöstä ja siksi olisi kannattanut ostaa Tahiti mustana pippurille ja valkoisena suolalle.
   Nyt minulla on siis kahdesta eri sarjasta nuo myllyt ja niiden silhuetti ei ole identtinen ja sekös kismittää.

   Poista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.