tiistai 24. tammikuuta 2012

Astiakaapin tulokkaat 1. Origo-astioita lapsille. Punainen ja vaaleansininen, jotka olivat alessa valikoimamuutoksien takia eli poistuvat mallistoista. Nämä suomalaisittain erittäin ohut astiat ovat kooltaan juuri sopivia lastenruoka-annoksille.
 2. Teema -purkit punaisena. Olivat -40%, oli ihan pakko ostaa, vaikka Terrakotta väri miellyttäisi enempi. Mielestäni muuten terrakotta väri on pirteä oranssinpunainen. Myös turkoosit purnukat kiehtovat...
 3. Joku on lukenut ajatukseni Iittalassa: nyt 3 osaista Kaj Franck vuoden tarjoilusettiä saa irto-osina valkoisena. Mielestäni setissä pyöreä astia on täydellisen epäonnistunut, eikä tuo kolmiokaan oikein kiehdo astiana, mutta pikku neliö on huippu!
 4. Paratiisi kannua saa taas mustavalkoisena ja se tietysti glögikannuksi mikroon hankittiin. Toivottavasti joku lukee Iittalassa myös muut ajatukseni mustavalko Paratiisin suhteen: liemikulho ja rasia heti tuotantoon!
 5. Pikkuriikkinen Aalto-vaasi on ollut haavena ja mieheni sen minulle alesta osti. Jokohan pienin koko Aalto -vaaseista on nyt saavutettu.
 6. Kastehelmilautasia hankin joulupöytään aseteiksi, kun olin ensin löytänyt kirpparilta 3 kpl alkuperäistä Nuutajärven kirkasta lautasta. Nämä ovat nyt Paratiisi kahvikuppien pullalautaset. Iittala miten olisi ensi jouluksi punaiset Kastehelmi asetit?


4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä tuota 3-osaisesta tarjoiluastiasetistä. Millä perusteella ostetaan tarjoilusetti, jonka kaikki osat ovat erimuotoisia? Kas, kun ei kaikki erivärisiä :)
  Mielipideasioitahan nämä, mutta tuo valkoinen neliö passaisi minullekin.

  VastaaPoista
 2. Aikku, itse asiassa tätä nimeenomaista minitarjoilusettiä on saatavana siten, että kaikki osat ovat erivärisiä. Mulle se kävisi, jos osien muoto miellyttäisi. Tosi mun astiakaapin sisältö on melko sekalaista seurakuntaa ja yleensä meillä syödään ja juodaan hyvin epämuodollisesti, tyyliin "mukit ja sekalaiset asetit tv:n ääressä". Mutta, totta jos olisi virallisempi kattaus, tarjoiluastioiden olisi hyvä olla edes samanvärisiä.

  VastaaPoista
 3. Oivoi, nuo purkit ovat kyllä vastustamattomia. Ja kaikki kastehelminen herättää aina kademieltä.

  VastaaPoista
 4. Minä en ollut aluksi Kastehelmi-fani, mutta luonnossa lasimassa taittaa todella kauniisti valoa. Erityisesti vanhat värit: sininen,ruskea ja tumma vihreä miellyttävät.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.