keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Iittala + WDC = HEL2012

"Iittala juhlii Helsingin vuotta maailman design-pääkaupunkina rohkealla tulkinnalla suomalaisuudesta ja helsinkiläisyydestä. Taiteilija Per Josephsonin tarina HEL2012-sarjaa kuvittaa pikselikollaasi kansallisista ikoneista, ilmiöistä ja sankareista.

HEL2012-sarjan pohjana on professori Heikki Orvolan suunnittelema Aika-sarja. Sarjaan kuuluu muki, lautanen, kulho, take away -muki sekä espresso-kuppi ja –lautanen. Tuotteiden pohjaleimasta löytyvät koordinaatit Iittalan Pohjois-Esplanadin myymälään Helsingissä. Tuotteet ovat myynnissä muotoilupääkaupunkivuoden 2012 ajan."

No niin, ensi vuonna nähdään sitten kaikenlaista WDC kamaa. Minusta sateenvarjo on ihan kiva.

4 kommenttia:

 1. Sateenvarjo on todella mukava, joutuu ehkä hankkimaankin. Nuo muut on kyllä aika kaameita... varsinkin lautanen. Lähes mauton. Miksi sotkea koko suomi Helsingin juttuun? Mutta ehkä en ymmärrä designia ;) Ja ehkä ne perinteiset suomijutut oiskin vähän out maailmalla. Pitää makustella. Kohta kuitenkin on noi kipot omassa kaapissa kun aikansa kauhistelee ensin ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä tuosta murokulhostakin! Ja uskon, että jos olisin turistina Suomessa ja olisin maasta erityisen viehättynyt, saattaisin ostaa myös matalan lautasen. Ei paha.

  VastaaPoista
 3. Hannikainen: Hmm... Design-sateenvarjon ottaisin. Sitä tarvitaan tänä vuonna :)

  Kävin juuri Kodin Ykkösen alemyynnissä ostamassa joulukoristeita. Tässä vaiheessa saa puolet hinnasta pois ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kohta vielä enemmän. Tämän tiedostaen jätin muutaman joulukoristeostoksen taktisesti joulun jälkeisiin päiviin :)

  Käytiin eilen ostamassa uusi monopoli-peli (joka ei todellakaan ollut alennuksessa - 44 € ja jonka takia varsinaisesti sinne Kodin Ykköseen mentiin) prinssin toivomuksesta. Siinä on sähköinen pankki, joka helpottanee laskuhommia. Vietetään uusi vuosi varmastikin kyseisen laudan ääressa nakkeja ja perunasalaattia syöden. Myös tinakengät on hankittu ja superpitkiä tähtisadetikkuja. Antaa vuoden 2012 tulla :)

  VastaaPoista
 4. Saariston kasvatti: Ajattelen juuri samoin ;).

  Salla: sun blogissa oli ihania juttuja, mulle kävi Blossan kanssa samoin: pullon perusteella ei kannata ostaa juomaa...

  Hannikainen: samoin on tehty täällä. Joulukoristeita ei kannata ostaa normaaliin hintaan, tosin tänä vuonna Oulun Stokkalla oli jo 23. päivä joulukoristeet finito.
  Uusi vuosi on mieheni mukaan vain normi ilta. Näin siinä taitaa käydä, ollaan koko poppoo flunssassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.