perjantai 30. joulukuuta 2011

Alesta ostettua

Näin se on että hankkinat tulee tehtyä nykyisin lapsille, miehelle ja kotiin. Ite meinaa unohtua. Kuvissa miehelle 27.12. ostettu joululahja Desigualin villatakki, jossa uusi tulkinta klassisesta salmiakkiruudusta. Huom. kuva on valmistajan sivulta, eikä kuvassa ole Armaani. Merkki on mulle uusi tuttavuus.

Toisena on kuva Jouluyön vuoteesta, jota komistaa H&Mn pellavainen tuplapussilakana. Vanha pellavainen pedattiin aluslakanaksi. Kyllä nukutti!From Sale.

3 kommenttia:

 1. Hannikainen: Höpö-löpö "tavallinen ilta" muka... ;) Uuden vuoden muistot, kuten joulumuistotkin tulevat tekemällä. Itse muistan pienestä pitäen, että on valettu hieman tinaa ja tulkittu rahan määrää. Sai valvoa hieman pidempään ja bongailla raketteja. Jännää oli. Uutta vuottahan voi aikaistaa tuohon klo 20 kieppeille, niin pysyy pikkuiset mukana kuvioissa. Ruoka tulee olemaan täällä perinteinen nakki+salaatti, mutta joku toinen vuosi, kun mulla on aikaa ja energiaa (ja en ole laihiksella), niin teen jotain ihanaa sormisyötävää.

  Kuusi alkaa karista tunnelmaa pilaavasti, joten otin siitä koristeet veke jo (viime vuoden -90% Kodin ykkösestä - ihanat!).

  VastaaPoista
 2. Minua ei yhtään haittaisi, vaikka tuossa olisi armaani;)

  VastaaPoista
 3. Hannikainen: No nyt tuli huono omatunto. Olet oikeassa perinteet syntyy yhdessä tekemisestä. Tänä vuonna meillä on kuitenkin riisuttumalli, johtuen flunssasta. Kait sitä kuitenkin jotain keksitään, joka sopii ihan pikkuisillekin, esim. tähtisädetikkuja pihalla.

  Katariina: Kuvan mies on ihan kelvollinen, mutta omaani en pois vaihtaisi - mulle täydellinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.