keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Suuretsinnät

käynnissä, kun yritän internetin avulla löytää kotiimme uuden pesutornin ja Esikoiselle toppahaalarin.

Kodinkoneiden hankinnassa apua löytyy Helsingin Energian energiakeskuksen sivuilta kohdasta kodinkoneoppaat. Vaikeaa on löytää pesutorni, jossa yhtyy matala energiakulutus, hiljainen käyntiääni, kohtuuhinta ja ulkonäkö. Luulin jo löytäneeni, kun törmäsin Askon kodinkoneisiin, mutta valitettavasti kuivausrummun energiakulutus ei kestä vertailua. Harmi, ulkonäkö on mitä miellyttävin ja silityslaudankin voisi integroida mukaan.

Toppahaalari on toinen murheen kryyni. Yksivärinen vai kuviollinen? Onko musta sittenkin liian synkkä 3-vuotiaalle tytölle, vaikka hankkisi iloiset asusteet? Pakkohan se loimi on hankkia, mutta visuaalinen puoli tökkii jotenkin kaikissa. Pitää myös huomioida, että haalari siirtyy Kuopukselle tulevina vuosina. Onpa muuten netissä paljon lastenvaatekauppoja! Niin ja ne hinnat: haitari lähtee 39,90€ kohdilta ja päättyy jonnekin 189,90€ tienoille. Kuvissa Molo Kids malliston kuoseja.

Hyviä vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.Try to find new laundry machineries and a new kids winter outfit. 

3 kommenttia:

 1. Meil on ollut Ticket to Heavenin pukuja pari talvea pojalla ja nyt on molemmille lapsille.Tykkään ulkonäöstä,ominaisuudet hyvät ja tosi kestäviä,isoveljen sammalenvihreä toissatalvelta jää siskolle ensi talveen.Viime talvena pojalla oli käytettynä ostettu tummansininen joka ei ole menossa siskolle värin puoleen,kunnon puolesta menisi sekin.Eli sekin puku kelpaisi kolmannelle käyttäjälle,kestää siis todellakin,poikakaan ei ole rauhallisimmasta ja varovaisimmasta päästä..Hinta on aika suolainen mutta jos kaksi lasta käyttää puvun niin vielä siedettävissä rajoissa.Muussa säästän,ostan paljon kirppiksiltä ja teen itse mutta talvipuvut haluan mieluiset,niitä kun saa katsella puolet vuodesta kaksi kertaa päivässä lumituiskussa seistessä,minuutteja laskien..Ja Ticketillä on ainakin antrasiitinharmaa valikoimassa tänä vuonna,meille tilattiin se pojalle vaikka mustaakin mietin.Tuntui miusta vähän kovalta väriltä kuitenkin mutta sehän on ihan makuasia..

  VastaaPoista
 2. Laitoin s-postia :).

  VastaaPoista
 3. Sähköpostissakin kehuttiin Ticket to Heaven pukuja.
  Meillä on ollut Reima puku pari talvea ja nyt se siirtyy Kuopukselle. Ja kun piipahdin kirpputorilla, löysin samankuosisen, mutta isomman Esikoiselle 15 eurolla! Nyt on ainakin hetkeksi haalarihomma hanskassa, mutta täysin tyytyväinen en ole vieläkään. Nyt kuitenkin selvitään alennusmyynteihin asti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.