lauantai 3. syyskuuta 2011

Pikku Myy ja Niiskuneiti

ovat Arabian uudet Muumifiguurit. Molemmat ovat ihania: Pikku Myy on hauskassa asennossa touhuamassa ja Niiskuneiti on juuri niin söpö kuin kuuluukin olla.

Myös uusia Muumilaseja on  tullut: Villi länsi ja Riviera. Kuvissa myös talven uutuus Muumimuki. Huomaa myös lilliputtimukit. Aiemmin on ollut markkinoilla ainakin Taika -sarjan minimukeja. Nyt harmittaa kun en ole älynnyt ruveta näitä keräämään.

Tässä pari hyödyllistä linkkiä Muumi -keräilijöille. Keräilijän luettelo Arabian muumiesineistä vuosilta 1950-2009 sekä erillinen luettelo Muumimukeista vuosilta 1990-2011.

New Moomin figurines: Little My and Snorkmaiden. Here you can find more info moomins at arabia.

6 kommenttia:

 1. IHANA tuo Niiskuneiti! Ja kiitos kivoista ja mielenkiintoisista linkeistä. Itse olen "keräilly" (=ostanut) lapsen syntynän jälkeen noita mukeja ja kulhoja. Onhan se hauskaa kun 5 min valitaan, mistä kulhosta nyt sitä nakkisoppaa syötäisiin :D
  Ruskeaa Nipsua minulla ei ole, ja se harmittaa. Enkä nyt ihan viitsi siitä 80 euroa huutonetissä maksaa ;D Puhumattakaan noista vanhemmista mukeista, niistä pyydetään satasia!
  Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Yritin eilen etsiä kaupungilta käsiini tuota pikkumyytä. Se olisi ihana piristys työpöydälle :)

  VastaaPoista
 3. Nipsu: Muumiastiat voi olla uskomattomissa hinnoissa! Meille muumeja on kertynyt lahjoina ja alemyynneistä. Pitäisi jaksaa kerätä noi linkit tuohon sivuun helposti löydettäviksi.

  Siskoliina: Iittalashopissa oli jo myynnissä Pikku Myy 28.50€. Sen saisi varmaan edullisemmin esim. Hobby Hallista, jos malttaa odottaa.

  VastaaPoista
 4. Uusi talvimuki on kiva, sopii hyvin yhteen noiden aikaisempien kanssa... N. vuodesta 2007 olen kerännyt nimenomaan noita mukeja, figuurit (varsinkin nuo uudet) ovat suloisia, mutta saavat ihastuttaa muiden koteja. Mulle riittää, että on valinnanvaraa kahvihetkiä varten... :)

  VastaaPoista
 5. Ai niin, vielä vinkkinä, jos et ole vielä huomannut: Paumesin uusinta Suomi-kirjaa on saatavilla jo ainakin Tampereen Akateemisessa, eli varmaan nettikaupastakin saa. :)

  VastaaPoista
 6. Laura: itse en muumimukeja kerää, ainakaan vielä, mutta kiva niistä on kylässä juoda. Myy figuuri olisi kiva piristys työpöydälle, kuten siskoliina totesi. Katsoin kanssa eilen Akateemisen sivuilta, että uusin suomi Paumes olisi nyt tilattavissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.