keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ateenan Aamut

Ostin Myiittalan 30% jäsenalesta Kaj Franckin Ateenan Aamut 1953 lasiveistokset (3kpl paketti). Ne ovat aivan upeat ja unelmien täyttymys.

Nyt on vain ripustusongelma. Alunperin halusin ne lasikuistille, missä ne saisivat luonnonvaloa. Mielestäni lasiesineet kaipaavat valoa, joka saa ne syttymään. Mutta olisi toisaalta kiva tuijotella niitä olohuoneen korkeassa katossa sohvalla maaten.Yhteen ne pitää ripustaa, jotta niistä lähtee ääni Ateenan aamun kirkonkellot. Kuuntele.Ateenan aamu (Morning in Athens) is a sculpture made of glass pendants. When moved by the wind, the fragile glass bubbles issue a soft, metallic sound reminiscent of the church bells of Athens on a Sunday morning.

2 kommenttia:

  1. Hanni: Me saatiin kyseinen setti lahjaksi, mutta hirvittää ajatus laittaa ne tuulikelloiksi kolkottamaan toisiaan vasten. Täällä välillä tuulee niin, että tukka lähtee...

    VastaaPoista
  2. Olettepa saaneet ihanan ja arvokkaan lahjan! Iittalasta minua informoitiin, että jos laittaa "tuulikello" asentoon, pitäisi varmistua että ilmavirta on hallittua. Joten jos laitat ne yhteen, suosittelen sisätiloja.
    Videossa näyttävät kestävän yllättävän kovaakin kohtelua. Omilla en uskoltaisi testata.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.