perjantai 22. heinäkuuta 2011

Sain pyyhkeitä

Nimittäin keittiöpyyhkeitä, joita näytän keräilevän aivan huomaamattani. Kälyltäni sain Marimekon kivan Kippis-pyyhkeen ja (Puutarhurin parhaat patalaput) sekä äidiltäni syntymävuoteni kalenterikeittiöpyyhkeen. Vietän heinäkuussa sekä nimpparini että synttärini, ja nämä lahjat ovat kyllä tosi mieluisat. Kiitosta vaan.

Tea towels: a new design a la Marimekko and vintage one.

4 kommenttia:

 1. Komia kalenteripyyhe - haluan tuollaisen! Kerään aina kirppikseltä talteen nuo, mutta eipä kovin useasti satu kohdalle. Olisin jopa kiinnostunut ostamaan tuon sulta, jos raaskit myydä?

  VastaaPoista
 2. Pyyhe on mulle aarre ja toivon sen joskus komistavan jomman kumman tyttären liinavaatekaappia. Sori, ei tuu kauppoja.
  Mietin juuri ennen kuin luin viestisi että en taida edes raskia käyttää kalenteripyyhettä ja mietin sen kehystämistä.
  Pidän sinut mielessä, jos täällä pohjoisen kirppiksellä törmään kalenteripyyhkeisiin, niitä ei tosi usein ole tarjolla. Itse en varsinaisesti kalenteripyyhkeitä kerää.

  VastaaPoista
 3. No arvasinhan minä, eihän ihanasta lahjasta pysty (tai kannatakaan) luopua. Mun kalenteripyyhekeräily juontaa juurensa opiskeluaikoihin, jolloin tehtiin lista järkyttävimmistä tavaroista joihin voi kirppiksellä törmätä. Kalenteripyyhkeet oli tässä listassa aika korkealla sijalla ja keräily on jäänyt päälle niiltä ajoilta. Tosin nyt ne ei oo enää tosiaankaan siinä samassa listassa... :)

  VastaaPoista
 4. Mukava tarina! Olisipa kiva nähdä se lista ;). Eikö olekin jännä miten maku muuttuu ajan saatossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Roskapostien takia sanavahvistus käytössä, anteeksi vaiva.